Quantcast
THE STREAM

Χρυσαυγίτες έβαψαν με σβάστικες και φασιστικά συνθήματα στάση λεωφορείου στην Λέσβο (PHOTO)

Εικόνες ντροπής στη Μόρια από τους Χρυσαυγίτες


Τσαγκ · 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Στρατής Μπαλάσκας δημοσίευσε χτες μια φωτογραφία που τράβηξε στην περιοχή της Μόριας της Λέσβου.

Στη Μόρια βρίσκεται το πολύπαθο hotspot για πρόσφυγες, όπου πριν από λίγες ήμερες έχασαν την ζωή τους από φωτιά μια γιαγιά και το εγγόνι της.

hotspot56350

Εκεί λοιπόν, χρυσαυγίτες έβαψαν με μαύρο σπρέι σβάστικες και συνθήματα όπως “Η Λέσβος είναι ελληνική” και “Χρυσή Αυγή” μια στάση λεωφορείων, στην οποία όπως έγραψε στην ανάρτηση του ο δημοσιογράφος, κάθονται καθημερινά πολλά παιδιά για να πάνε στο σχολείο τους.

15289269_10154760992383119_1436255357251281363_o

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στρατή Μπαλάσκα στο Facebook:

«Ο δήμιος σκοτώνει πάντα δυο φορές, τη δεύτερη με τη λήθη» είχε γράψει ο επιζών του Ολοκαυτώματος Ελί Βιζέλ μας υπενθυμίζουν σήμερα με ανακοίνωση τους οι «Φίλοι της ιστορικής μνήμης και της πολιτιστικής δημιουργίας».

Και σκεφτόμουν βλέποντας μόλις χθες Κυριακή τη στάση των λεωφορείων στην πολύπαθη Μόρια, τη στάση όπου επιβιβάζονται και αποβιβάζονται καθημερινά πηγαίνοντας στο εκεί σχολείο πολλές δεκάδες παιδιά, σκεφτόμουνα πως ο δήμιος σκοτώνει πάντα δυο φορές αλλά το όπλο που χρησιμοποιεί τη δεύτερη φορά είναι η ανοχή

 

Best of internet