Quantcast
THE STREAM

Ευγενικοί αναρχικοί προειδοποιούν με φυλλάδιο να μην παρκάρεις σήμερα στα Εξάρχεια (PHOTO)

Προτείνουν σήμερα να το παρκάρεις κάπου αλλού


LUBEN CREW · 6 Δεκεμβρίου 2016

 

Η πλέον ακατάλληλη μέρα για να παρκάρεις το  σου στα Εξάρχεια είναι μάλλον η σημερινή, Τρίτη 6 Δεκέμβρη, όπου κλείνουν και 8 χρόνια από εκείνο το βράδυ που ο ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ. Επαμεινώνδας Κορκονέας πυροβόλησε θανάσιμα τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Δε θέλει και πολύ άγρια φαντασία για να μαντέψει κανείς ότι όλο και κάτι θα συμβεί σήμερα στα Εξάρχεια. Οι στοργικοί σύντροφοι για την κοινωνική αυτοοργάνωση όμως, επειδή δε θέλουν μετά να γκρινιάζεις και να παριστάνεις ότι δε το σκέφτηκες, ή ότι το ξέχασες, σου αφήνουν ένα ευγενικό passive aggressive μήνυμα στο παρμπρίζ σου για να σου θυμίσουν να πάρεις την αμαξάρα σου από το σημερινό πεδίο μάχης, ή αλλιώς να προετοιμαστείς για απώλειες.

%ce%b3%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81

Τρίτη 6 Δεκέμβρη

Δεν ξεχνάμε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σαν υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένη μέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος των στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους. Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική κοινωνική διέξοδος.

Σύντροφοι για την κοινωνική αυτοοργάνωση

 

Κείμενα είχαν κολληθεί και σε κτίρια της γειτονιάς των Εξαρχείων, με τίτλο “ΠΕΤΑ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΠΑΚΟΝΙ… ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1_

Best of internet