Quantcast
THE STREAM

Tρελό παρεάκι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής πήγε στρατόκαυλη βόλτα με ελικόπτερο στο Καστελόριζο

Οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων δεν ψήθηκαν


felix · 5 Δεκεμβρίου 2016

06_16_20161205125720_img_55591480939713

Δεν έγινε δεκτή και με ενθουσιασμό η σημερινή βόλτα του Πάνου Καμμένου με στρατιωτικό ελικόπτερο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, χωρίς να φοράει τη στολή ΟΥΚ ή Power Ranger αυτή τη φορά επισκέφτηκα τα νησιά Ρω και Στρογγύλη (νησίδες κοντά στο Καστελόριζο) μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Βίτσα και τους Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη και Α’ΓΕΣ Τελλίδη με σκοπό σίγουρα να τρομάξουν οι γείτονες Τούρκοι και να γίνουν εθελοντικά μπάτλερ μας για πάντα.

Δεν ήταν μόνο αυτοί όμως.  Mαζί τους ήρθαν και 10 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, μεταξύ των οποίων και οι Χρυσαυγίτες Ηλίας Κασιδιάρης,  Χρήστος Παππας και Ιωάννης Αϊβατίδης, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φανούνε στις κάμερες:

cy6no-rweaatzkn

Προφανώς το παρεάκι του ΠανοΚαμμένου προκάλεσε διαφόρων ειδών σχόλια:

Εντάξει, επειδή μπορεί να μη σας αρέσει ο Σταύρος, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις «παράτες» και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.

Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους»

H Νέα Δημοκρατία, από τη μεριά της είχε ήδη δηλώσει τρεις μέρες πριν την άποψη της:

«Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία επιπόλαια πρωτοβουλία, που θέλει να υποκαταστήσει την ουσία με επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού»

Ανώνυμος χρήστης του twitter δήλωσε αυτό:

Best of internet