Quantcast
THE STREAM

Χιλιάδες αγιοβασίληδες δρομείς θα κατακλύσουν και αύριο την Αθήνα για το Athens Santa Run

Το φετινό event έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τα έσοδα να αφιερώνονται σε καλό σκοπό


Τσαγκ · 3 Δεκεμβρίου 2016

articlegal_50054_54343-w_hr

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα τελεστεί αύριο, 4 Δεκέμβρη, το νέο έθιμο του Athens Santa Run στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, χιλιάδες κόσμου θα ντυθεί με στολή Άγιου Βασίλη και θα τρέξει 2.5 χιλιόμετρα. Πριν αρχίσετε το κράξιμο για την ακυρότητα της φάσης, να ενημερώσουμε ότι το σκηνικό έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την κάθε συμμετοχή να κοστίζει 10 ευρώ και τα χρήματα να δίνονται στo Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

san011216

Λόγω της τρεχάλας των Αγιο-Βασίληδων η τροχαία Αθηνών θα πραγματοποιήσει μεταξύ 10:00 το πρωί και 13:00 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς:

* Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

* Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Best of internet