Quantcast
THE STREAM

Με υποχρεωτική ακρόαση Nickelback θα τιμωρούνται οι μεθυσμένοι οδηγοί απ’ την αστυνομία του Καναδά

Το Παρατηρητήριο των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων τι κάνει, κοιμάται;


President Creed · 30 Νοεμβρίου 2016

Δεν περιμέναμε το τέλος του 2016 για να μάθουμε ότι πολλοί μπάτσοι είναι σαδιστικά καθίκια, αγαπητοί φίλοι, αλλά η αστυνομία του Καναδά φαίνεται να έχει τις πιο απάνθρωπες μεθόδους τιμωρίας και βασανισμού.

Με μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από τη σελίδα του αστυνομικού τμήματος του Kensington Καναδά, ανακοινώθηκε ότι όποιος πιαστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ θα υποβάλλεται στην πιο σκληρή τιμωρία όλων: θα τους βάζουν να ακούνε Nickelback.

Εκεί φαίνεται ότι εξάντλησε τη σκληράδα της η αστυνομία του Καναδά και δε το λες και μικρό πράγμα, μιας και μέχρι το ίδιο το εξώφυλλο έχει δακρύσει από το πόσο κοντά βρίσκεται στο σιντί των Nickelback. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας, το άλμπουμ των Nickelback ανήκει στο Α.Τ. του Κένσινγκτον και θα παραμείνει σφραγισμένο, εκτός εάν πιάσουν κάποιον να οδηγεί μεθυσμένος:

Το “δώρο” της Αστυνομίας του Κένσινγκτον για όσους Πίνουν και Οδηγούν. Christmas Bonus Edition

Λοιπόν, οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και αυτό σημαίνει όλο και περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις, εργασιακά πάρτι και άλλες άλλες τέτοιες σπονδές με αλκοόλ. Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστεί να κανονίσουν ποιος θα οδηγεί στην επιστροφή. Για να γλιτώστε πιθανά προβλήματα, κανονίστε από την αρχή της βραδιάς ποιος θα είναι ο οδηγός. Σημειώστε το νούμερο κάποιου ταξί, ή κοιμηθείτε σε φίλους σας. Ο,τιδήποτε μπορείτε να κάνετε δηλαδή ώστε να εξαλείψετε την πιθανότητα του να οδηγείτε μεθυσμένοι.

Τώρα, αφού τα ξεκαθαρίσαμε αυτά, έχετε κατά νου ότι το Αστυνομικό Τμήμα του Kensington θα βρίσκεται στους δρόμους για το υπόλοιπο του χρόνου ψάχνοντας όλους όσοι είναι τόσο χαζοί ώστε να πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγούν μεθυσμένοι. Και όταν σας πιάσουμε, και θα σας πιάσουμε, εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο, την ποινική δίωξη και τα χρόνια της κατάσχεσης του διπλώματος, θα σας έχουμε και bonus τιμωρία, αφού στο περιπολικό που θα σας πηγαίνει στη φυλακή θα παίζει το άλμπουμ των Nickelback.

Δε χρειάζεται να μας ευχαριστείτε, σκεφτήκαμε ότι εάν είστε τόσο απερίσκεπτοι ώστε να πιάσετε μεθυσμένοι το τιμόνι, τότε θα σας αξίζει λίγος Chad Kroeger και τ’ αγόρια του.

Οπότε ας μη χαλάσουμε ένα σφραγισμένο άλμπουμ των Νίκελμπακ. Δε θα οδηγήστε μεθυσμένοι κι εμείς δε θα σας αναγκάσουμε να το ακούσετε.

Καλό Σάββατο σε όλους!

 

Είναι οι Nickelback το χειρότερο συγκρότημα έβερ;

 

Best of internet