Quantcast
THE STREAM

Ο Θάνος Τζήμερος μας αποκάλυψε χτες το βράδυ ότι είναι συμπέθερος του Τσε Γκεβάρα (VIDEO)

” Η ξαδέρφη μου έχει πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα από τον Τσε”


Τσαγκ · 29 Νοεμβρίου 2016

tzimeros-570

Στην Ελλάδα, επί ΠΑΣΟΚ, καθιερώθηκε η κοινωνική πρακτική του “ο,τι δηλώσεις είσαι”. Έτσι και ο Τζήμερος εψές, στην εκπομπή του ιδιοκτήτη του πρώτου θέματος, έκανε μια δήλωση φωτιά.

Μια ξαδέρφη μου βρέθηκε στην Κούβα και παντρεύτηκε τον τέταρτο γιο του Τσε, είμαι συμπέθερος του Γκεβάρα, τα εγγόνια του είναι ανίψια μου

 

Βεβαία είχε προετοιμάσει για την αποκάλυψη του, τους φανατικούς οπαδούς του στο facebook, για να μην έχουμε και ομαδικές αυτοκτονίες βραδιάτικα.

tzhmeros

Η στιγμή της αποκάλυψης:

Μέτα από κράξιμο που έφαγε για την “αποκάλυψη” της συμπεθεριάς με τον Τσε Γκεβάρα, έρχεται φυσικά και ένα φιλελεύθερο Τζημερικό ξέσπασμα, όπου ενημερώνει τα τρολς που του επιτέθηκαν, ότι η ξαδέρφη του έχει πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα από τον Τσε και προτρέπει τους γελοίους σχολιαστές του διαδικτύου – επαναστάτες του φραπέ- να ρωτήσουν τους παππούδες τους πως δενότανε το ατσάλι:

tzhmeros2

Άντε πάτε να εισπράξετε το εικοσαρικάκι από την Κουμουνδούρου, τρολάκια της συμφοράς, τσιουάουα με ροζ κορδελίτσα που έχει το σφυροδρέπανο κεντημένο με χρυσοκλωστή.

Καταλήγει ο Τζημέρος.

tzimeros-tzagrios

 

Best of internet