Quantcast
THE STREAM

Προφητείες: O Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει και κάποιοι ξύπνιοι συμπατριώτες αναλύουν στο facebook τι ακριβώς θα συμβεί

Εβραίοι, Βατικανό, κλωνοποιημένοι και ομοφυλόφιλοι φέρνουν καταστροφές κι επιδημίες


Τσαγκ · 25 Νοεμβρίου 2016

Ομάδα Έψιλον; This is so 2000. Tο νέο καυτό trend στο ελληνικό διαδίκτυο είναι οι προφητείες. Εισχωρήσαμε σε ένα σκληρό γκρουπ συμπολιτών μας που αναλύουν σχολιάζουν και προβλέπουν το τέλος του (τωρινού) κόσμου και χριστιανικές λειτουργίες μέσα στην κλεμμένη Αγιά Σοφιά και φυσικά την τελική νίκη της Oρθοδοξίας ενάντια στον Aντίχριστο. Υποκλέψαμε τις συνομιλίες τους με την σατανική μέθοδο του prtscrn και σας τις παρουσιάζουμε.

Mε τις φτωχές μας γνώσεις πάνω στις προφητείες θα προσπαθήσουμε  να αναλύσουμε αυτά που διαβάζουμε από τους γνώστες του αντικειμένου. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. 

 

 

ellhniko-internet

Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν, το ντημπέη είναι αν οι Τούρκοι παίρνουν εντολές από το Ισραήλ ή το Βατικανό, το Βατικανό είναι το επίκεντρο του διαόλου και από πίσω του είναι οι Εβραίοι. Ο Ρώσος θα το κάνει στάχτη. Η Αμερική παίρνει εντολές από το Βατικανό που παίρνει από το Ισραήλ (σας τα λέω καλά;) . Γενικά προσευχηθείτε και αφήστε τα γεγονότα στον θεό. A και χρησιμοποιείται Caps Lock θα συμπλήρωνα.

 

1

 

Όταν διαλυθεί η Ε.Ε (εντελώς), θα γίνουν δέκα βασίλεια (Game Of Thrones και μαλακίες) που θα λειτουργούν ως ένα και από κει θα αποκαλυφθεί ο Αντί… Φυσικά οι Εβραίοι θα χαρούν πολύ, και μετά θα έρθει ο τρίτος Αντίχρι ( σαν τον Βόνλντεμορτ δεν πρέπει να λέμε το όνομα του)  και μετά ο δεύτερος. Έτσι όπως τα είπε ο Πατροκοσμάς, αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.

S.O.S ο τελικός ΚΑΚΟΣ θα είναι κλωνοποιημένος, gay,μασόνος και Εβραίος (φυσικά).

 

2

ΜΕΙΝΕΤΕ ΙΣΥΧΟΙ, φραπεδιά κινητό και ευχές να μας σφάξουν οι ισλαμιστές εμάς τους κρητικούς γιατί το αξίζουμε.

 

3

Ένα διάλειμμα για διαφημίσεις και συνεχίζουμε.

 

4

Βρείτε την προφητεία και κερδίστε 2 κιλά γαλέτες για το bunker σας

 

5

24/11, Κάποιοι μας κρύβουν ότι θα χτυπήσει μετεωρίτης τον πλανήτη ΓΙΑΤΙ;

 

15134704_10157924425555089_4772130667248703413_n

Μη γίνεστε κουραστικοί και προφητολάγνοι λέει ο φίλος που 2 λεπτά μετά γράφει για το ότι επικεντρώνεται σε μια γερόντισσα που μιλάει για σφαγή πεινασμένων στην βουλή. Σύμφωνα με τον Ιωσήφ  θα επικρατήσει αναρχία, σεισμός και επίθεση Τούρκων. Γενικά μετάνοια και προσευχή παιδιά όπως μα προτρέπει να κάνουμε κάποιος πιο ψύχραιμος ή μηδενιστής τύπος.

 

6

 

Αδέρφια μη ψαρώνετε, ο Θεός δεν έχει αποκαλύψει ημερομηνίες, αυτό έχουν πει ΗΠΙΟ πολλοί άγιοι γέροντες. Καλό απόγευμα.

 

Best of internet