Quantcast
THE STREAM

Tα πράγματα που είπε ο Στιβ Γιατζόγλου στον Κωστόπουλο προκαλούν άνετα πυρηνική έκρηξη (VIDEO)

Είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο


President Creed · 23 Νοεμβρίου 2016

Τον Στηβ Γιατζόγλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του ο Πέτρος Κωστόπουλος, γνωστός για την τάση του να ρίχνει τον προβολέα του σε οποιαδήποτε σκατίλα βρίσκεται για κάποιο λόγο στη δημοσιότητα.

giatzoglou

Αφού ο Στηβ Γιατζόγλου εμφανίστηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και φωτογραφήθηκε σε τρυφερά τετ α τετ εναγκαλισμού με τον Έλληνα φυρερίσκο, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Πέτρος Κωστόπουλος θεώρησε ότι καλό θα είναι να δώσει στον Γιατζόγλου το βήμα για να μεταφέρει σε κάθε σπίτι τις ακατάληπτες ρατσιστικές του απόψεις.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιατζόγλου άδραξε την ευκαιρία και φρόντισε να αυτοπροσδιοριστεί ως εθνικιστής, να τονίσει ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, να πει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί απομονώνεται η Χρυσή Αυγή από το δημόσιο διάλογο και επίσης να αναφέρει ότι πιστεύει πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν όντως δολοφονία.

Θα σου κάνω μια ερώτηση, πάνω σε αυτό που ανέφερες, την άτυχη στιγμή, τη δολοφονία αυτού του ανθρώπου. Ανέφερες το όνομα του Παύλου Φύσσα, που είναι λυπηρό που χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Τα δύο παιδιά που σκοτωθήκανε στη Χρυσή Αυγή, τα ξέρεις τα ονόματά τους; Γιατί δεν τα ξέρεις; Εκτελεστήκανε με καλάσνικοφ. Ξέρεις γιατί δεν ξέρεις το όνομά τους; Γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, φυσικό αυτό είναι να μπαίνει μέσα στο μυαλό σου. Φουντούλης, Καπελώνης λέγονται αυτά τα δύο παλικάρια και αυτά τα παιδιά τα κλάψανε μανάδες.

Αφού ο Γιατζόγλου προσπαθεί να κάνει ένα raise awareness για τους νεκρούς χρυσαυγίτες, στη συνέχεια παραθέτει την επιχειρηματολογία του για να υποστηρίξει την άποψη ότι η δολοφονία του Φύσσα δεν ήταν δολοφονία.

Συνήθως, στη σημερινή εποχή, όταν γίνεται δολοφονία, γίνεται με όπλο, δεν γίνεται με μαχαίρι. Ήταν ένας καυγάς μέσα στον δρόμο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες και δεν πιστεύω ότι η δολοφονία αυτού του άτυχου ανθρώπου, γιατί κανένας δεν πρέπει να χάσει τη ζωή του για τα πολιτικά, δεν πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τον Γιατζόγλου δεν ήταν δολοφονία, επειδή έγινε με μαχαίρι και όχι πχ με περίστροφο. Αφού οι εγκληματολόγοι και οι ποινικολόγοι έσκισαν τα πτυχία τους, ο προπονητής συνεχίζει να μας καίει τα μυαλά αναφέροντας ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές και ότι δε θα μπορούσε να είναι ναζιστής, επειδή η μητέρα του είναι Εβραία.

Τέλος, για όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν ποιά θα είναι τα επόμενα σχέδιά του, μάθετε ότι ο Γιατζόγλου θα κάνει attend στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια.

Best of internet