Quantcast
THE STREAM

Οι Beastie Boys είναι πολύ τσατισμένοι με τις σβάστικες που έβαψαν οπαδοί του Τραμπ σε πάρκο αφιερωμένο στον Yauch (VIDEO)

Άνοδο 30% έχουν σημειώσει τα εγκλήματα μίσους στην Νέα Υόρκη το 2015


Τσαγκ · 21 Νοεμβρίου 2016

Στα μέσα της βδομάδας που μας πέρασε άγνωστοι έβαψαν σβάστικες και έγραψαν “GO Trump” σε παρκo στο Brooklyn, το οποίο έχει ονομαστεί  Adam “MCA” Yauch στην μνήμη του μέλους των Beastie Boys που έφυγε από την ζωή το 2012.

15146872_10154751627244855_1386854406_o

Σε αντίδραση ως προς τον βανδαλισμό, επίσημοι της πόλης διοργάνωσαν την Κυριακή στο παρκάκι μια συγκέντρωση ενάντια στο μίσος. Ο Adam “Ad-Rock” Horovitz των Beastie Boys συμμετείχε μαζί με εκατοντάδες κόσμου στην συγκέντρωση και δήλωσε ότι:

Είμαστε όλοι εδώ γιατί συμφωνούμε σε ένα πράγμα- το να βάφεις με σβάστικες σε μια παιδική χαρά είναι άρρωστο. Για κάποιους από εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός, γιατί το πάρκο έχει την ονομασία του επί 30 χρονια φίλου και συνοδοιπόρου μου στην μπάντα Adam Yauch, ο οποίος σε όλη του την ζωή δίδασκε με τον τρόπο ζωής του και και την μουσική του τη μη-βια”

” Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και σταθείτε ο ένας στον άλλον, αυτό είναι μια μορφής εσωτερική τρομοκρατία και είναι η τωρινή πραγματικότητα. Διαφωνώ με το όραμα του Trump για την Αμερική και κάτοικοι της Νέας Υόρκης σας ζητώ να κάνετε το ίδιο”

Συνέχισε, τελειώνοντας την ομιλία του με τους στίχους του τραγουδιού των Beastie Boys, “An open Letter to New York”

“Brooklyn, Bronx, Queens and Staten/ From the Battery to the Top of Manhattan/ Asian, Middle-Eastern and Latin/ Black, White, New York you make it happen.”

Εδώ μπορείτε να δείτε και τον λόγο του:

Στην συγκέντρωση συμμετείχε και ο Ben Stiller ο οποίος ζήτησε από τον Trump να πάρει θέση απέναντι στις ρατσιστικές επιθέσεις που συμβαίνουν σε όλη την χώρα.

 

Το ρατσιστικό γκράφιτι αντικαταστάθηκε άμεσα από τους γείτονες

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, υπάρχει άνοδος της τάξης του 30% στα εγκλήματα μίσους το 2015 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

 

 

Best of internet