Quantcast
THE STREAM

Αν αισθάνεστε πως η μήτρα σας χρειάζεται εξαγνισμό, υπάρχει πλέον η δυνατότητα και έχει event στο facebook

Περιμένουμε το event που θα προσφέρει εξορκισμό της μήτρας


felix · 18 Νοεμβρίου 2016

15110912_1453449694684553_2217340460061054997_o

To ξέρουμε πως στην εποχή που πραγματικά τα πάντα παίζουν με sponsored page και event στο facebook, o ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Παρόλαυτα, ανάμεσα σε μαθήματα αναπνοής, παραθρησκευτικές οργανώσεις, εκατομμύρια γιόγκες που φαίνονται περίεργες ακόμα και σε ινδούς γκουρού, σκηνικά δηλαδή που δημιουργούν ένα πεδίο πολύ σκληρού ανταγωνισμού, βρήκαμε κάτι που ξεχωρίζει.

Με τον λιτό, δωρικό και απέριττο τίτλο “Εξαγνισμός της Μήτρας”, η (ετοιμαστείτε) crystal therapist Shakila Ιωάννα Μπράτη, υπόσχεται να εξαγνίσει τη μήτρα σας, σε περίπτωση δηλαδή που δεν είναι αγνή, με βάση την 20ετή και πλέον εμπειρία της στον εξαγνισμό μητρών, αλλά και πολλά άλλα πράγματα, όπως δηλώνει:

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Για ένα φυσιολογικό ποσό έτσι; Δε μπορεί να έχετε αγνή μήτρα δωρεάν, σε περίπτωση που αναρωτιέστε. Ας διαβάσουμε επίσης κι ένα απόσπασμα από τον πρόλογο των συγκεκριμένων υπηρεσιών:

“Σε αυτή τη νέα εποχή το θηλυκό καλείται να βρει το δρόμο του. Να αποφασίσει μεταξύ της μεταξένιας μπούκλας και της ουσίας της ζωής του. Και δεν έχω κανένα θέμα με τη μεταξένια μπούκλα αν δεν είναι πρωταρχική αναζήτηση, να γίνει το κάλλος του θηλυκού ένα ακόμα εμπορεύσιμο υλικό προς πώληση στο αρσενικό.

Χρειάζεται να αντικρύσει τους ρόλους της, να τους αγκαλιάσει. Να αγαπήσει την πολεμίστρια, τη μάνα, την εξερευνήτρια, τη γυναίκα γενικά. Γιατί είναι όλα αυτά μαζί και όσο τεμαχίζει τον εαυτό της δεν θα μπορέσει να βρει αγαλλίαση. “

Εμείς ως συντακτική ομάδα αιασθανόμαστε όλοι οκ με τις μήτρες μας, οπότε δε θα μας δείτε στο ιβέντ:

Βασικά υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται εξαγνισμό ακόμη κι αν δεν έχουν μήτρα.

 

Best of internet