Quantcast
THE STREAM

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης

Με λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ έχει προσβληθεί ο 39χρονος μετά από επέμβαση


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2016

Για τρίτη ημέρα παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ., Θάνος Πλεύρης. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών,

Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

994966dee267692f71a6502f09ab4d6e

 

Ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη με εικόνα σήψης στην Εντατική το πρωί της περασμένης Κυριακής, έπειτα από μία αγγειοχειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε ένα από τα κάτω άκρα του και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί από σταφυλόκοκκο. Στα δύο ιατρικά ανακοινωθέντα που εκδόθηκαν από το Ιατρικό Κέντρο τονίζεται η κρισιμότητα της υγείας του 39χρονου δικηγόρου.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ευχήθηκε «εκ μέρους των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου,  στον πρώην Βουλευτή κ. Αθανάσιο Πλεύρη να εξέλθει νικητής από τη μάχη που δίνει, με ταχεία ανάρρωση και πλήρη ανάκαμψη της υγείας του».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έχουν ήδη αποστείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Best of internet