Quantcast
THE STREAM

Η άβολη στιγμή που μέχρι και ο πρώην στρατηγός της αστυνομίας κράζει τον ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομοκρατία λόγω Ομπάμα

Τουλάχιστον φύγαν τα κιγκλιδώματα στην βουλή


Τσαγκ · 15 Νοεμβρίου 2016

mixairinas

O απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας με καυστική ανάρτηση του “κράζει” την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της  απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών για όσο θα διαρκέσει η επίσκεψη του απερχόμενου πλανητάρχη στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής όταν κέρδισε τις πρώτες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ (πρώτη φορά αριστερά φάση) και ήταν αυτός που διέταξε να φύγουν τα κιγκλιδώματα μπροστά από την βουλή, την μόνη προεκλογική δέσμευση που εφάρμοσε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ε.α Στρατηγος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook

Πως αλλάζουν τα πράγματα. Διαβάζω ανακοινώσεις για απαγόρευση πορειών και συναθροίσεων το προσεχές διήμερο και με πιάνουν τα κλάματα. Που είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές, τι έγιναν χάθηκαν; Όχι μεταλλάχθηκαν, έγιναν κυβέρνηση τώρα και γνωρίζουν ότι χωρίς Αστυνομία ούτε βήμα. Πρώτη φορά αριστερά. Ας κάνει διαφορετικά. Δημαγωγοί!

Όταν στην λέει για την αστυνομοκρατία, ένας στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως σύμφωνα με τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδος του κυβερνώντος κόμματος πλέον δεν συντρέχει και λόγος διαμαρτυρίας κατά του προέδρου των ΗΠΑ.

cxs2lxxxgaajmzv

Best of internet