Quantcast
THE STREAM

Το ίντερνετ γέμισε με φλεγόμενα New Balance μετά από δήλωση της εταιρίας ότι στηρίζει Τραμπ (PHOTO)

Απ’ ό,τι φαίνεται πολλοί υποστηρικτές της Χίλαρι φορούσαν New Balance


President Creed · 11 Νοεμβρίου 2016

Aσταμάτητος είναι ο απόηχος των αμερικάνικων εκλογών, ενώ ακόμα βρισκόμαστε 2 μήνες πριν αναλάβει την εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά μια δήλωση της εταιρίας αθλητικών παπουτσιών “New Balance”, με την οποία υποστήριζε τον εκλεγμένο Ντόναλντ Τραμπ αρκούσε ώστε να γεμίσει το timeline του twitter με ζευγάρια New Balance καμμένα ή πεταμένα στα σκουπίδια.

Η δημοσιογράφος Sara Germano ανέφερε σε tweet της τη δήλωση της εταιρίας η οποία λέει: “H διοίκηση Ομπάμα κώφευσε στις προτάσεις μας και ειλικρινά νιώθουμε ότι με τον επερχόμενο πρόεδρο Trump, τα πράγματα θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Αυτό αρκούσε για να εξαγριωθούν και να νιώσουν εξαπατημένοι όλοι όσοι είχαν αγοράσει παπούτσια New Balance αλλά δεν είχαν υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ. Οπότε μόλις διάβασαν το tweet, έβγαλαν τα παπούτσια τους, πήραν έναν αναπτήρα και άρχισαν να τουητάρουν φωτογραφίες που θα έκαναν το Νέρωνα να χειροκροτήσει με ενθουσιασμό:

nb

H εταιρία στη συνέχεια διευκρίνισε στο CBS ότι η φράση που αναπαρήγαγε η Germano στο tweet της ειπώθηκε σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θέμα: Τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ ενάντια στη συμφωνία TPP (Trans-Pacific Partnership).

H  New Balance, προκειμένου να απαντήσει και να καθησυχάσει τα πνεύματα προτού το ίντερνετς κατακλυστεί με φωτογραφίες και βίντεο στα οποία καταστρέφονται παραδειγματικά τα προϊόντα της, έκανε και αυτό το tweet:

Πιστεύουμε στην κοινότητα. Πιστεύουμε στην ανθρωπότητα. Απ’ τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παπούτσια μας μέχρι και τους ανθρώπους που τα φοράνε, πιστεύουμε ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε με απόλυτη ακεραιότητα και υποδεχόμαστε όλους τους τομείς της ζωής. Από το 1906, έχουμε χαράξει το δικό μας μονοπάτι και είμαστε αφοσιωμένοι με πάθος στο να κατασκευάζουμε προϊόντα στα πέντε εργοστάσια μας στη Νέα Αγγλία, ακόμα και αν κανείς άλλος δεν κάνει κάτι τέτοιο πλέον. Η New Balance και οι χιλιάδες εργαζόμενοί μας ανά τον κόσμο συνεχώς πασχίζουν για να βελτιώσουν τις τοπικές μας κοινότητες. Το κάναμε και θα το κάνουμε για πάντα.

Λίγοι ήταν αυτοί που καλύφθηκαν από την απάντηση της εταιρίες, αφού απ’ ό,τι φαίνεται, ο κόσμος συνεχίζει να ξεφορτώνεται με θεαματικό τρόπο τα παπούτσια New Balance.

Best of internet