Quantcast
THE STREAM

Το φαβορί για νέος Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ βασικά πιστεύει στον Αδάμ και την Εύα

Ο μαύρος Γιάννης Μιχελογιαννάκης της ομάδας Trump είναι ένας γιατρός που μισεί την εξέλιξη


President Creed · 10 Νοεμβρίου 2016

Το 2016 κυλάει κανονικά, ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και τώρα θα πρέπει να επιλέξει τα τζιμάνια που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση του.

Φυσικά ο ρεπουμπλικανός soon to be πρόεδρος δε μπορεί να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους γιατί πρέπει να ξανακάνει την Αμερική γαμάτη, να βάλει το Μεξικό να φτιάξει ένα τεράστιο τείχος και διάφορα τέτοια. Επίσης για να τηρήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του πρέπει να γαμήσει τους πάντες μέχρι θανάτου να καταργήσει το OBAMACARE και ο πιο κατάλληλος για αυτή τη δουλεία είναι ο θρησκόληπτος δόκτορ Ben Carson.

PALM BEACH, FL - MARCH 11: Republican presidential candidate Donald Trump stands with former presidential candidate Ben Carson as he receives his endorsement at the Mar-A-Lago Club on March 11, 2016 in Palm Beach, Florida. Presidential candidates continue to campaign before Florida's March 15th primary day. (Photo by Joe Raedle/Getty Images)

O Ben Carson, ήταν ένας επιτυχημένος νευροχειρουργός, ο οποίος μάλιστα είχε θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενώ μετά την εκλογή του Donald Trump για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών υποστήριξε τον Trump.

Οι πρώτες φήμες θέλουν τον Carson να προωθείται για υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, μόλις ο Trump αναλάβει την εξουσία τον Ιανουάριο του 2017. Όλα καλά μέχρι εδώ, απλά ο Carson δεν πιστεύει στην εξελικτική θεωρία και λίγο-πολύ πιστεύει ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε σε 7 ημέρες, όπως αναφέρει το μαγικό βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης. Παρ’ ό,τι η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχεται τη θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου, ο ρεπουμπλικανός νευροχειρουργός την απορρίπτει επειδή πάει κόντρα στη Βίβλο. Ο Carson, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, πιστεύει ότι το ανθρώπινο γένος προέρχεται από τον Αδάμ και το πλευρό του Αδάμ.

Όπως είχε αναφέρει σε αυτή την υπέροχη ομιλία του το 2011:

  • 0:37 — Οι άνθρωποι έχουν μεγάλους μετωπιαίους λοβούς, επειδή οι άνθρωποι έχουν δημιουργηθεί κατ’ εικόνα του Θεού, ο οποίος, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει και αυτός μεγάλο μετωπιαίο λοβό.
  • 3:30 — Όσοι πιστεύουν στην εξελικτική θεωρία είναι ευκολότερο να γίνουν κανίβαλοι όταν τα βρούμε σκούρα ως ανθρωπότητα.
  • 4:00 — Η θεωρία της εξέλιξης είναι υπερβολική πολιτική ορθότητα της επιστήμης.
  • 24:20 — Kανείς δεν έχει αποδείξει ούτε μια μετάβαση από το ένα είδος στο άλλο, οπότε μη με πρήζετε με την “εξέλιξη”, εκτός εάν βρείτε και μου δείξετε απολιθώματα

Αυτός ο τύπος λοιπόν μάλλον προωθείται ώστε να αναλάβει τον τομέα της Υγείας στις ΗΠΑ, με μια από τις πρώτες του αρμοδιότητες να καταργήσει το πρόγραμμα πρόνοιας “OBAMACARE”.

Γειa μας

2d07d0f100000578-3258409-image-m-51_1443845302671

Best of internet