Quantcast
THE STREAM

Nevada: Τύπος σπέρνει τον πανικό σε ομιλία του Trump, φωνάζοντας “ΟΠΛΟ” (PHOTOS)

Fun fact: Τελικά ήταν ένας οπαδός των Ρεπουμπλικάνων που δε χωνεύει τον Trump


THE NEWSROOM · 6 Νοεμβρίου 2016

Τέλος στην προεδρική κούρσα αναμένεται να έχουμε αύριο 7 Νοέμβρη στις ΗΠΑ, με την ανάδειξη ενός εκ των Donald Trump και Hillary Clinton σε νέο “πλανητάρχη” (σε πολλά εισαγωγικά κατά βάσιν). Μια μέρα πριν το τέλος της επεισοδιακής αυτής πορείας, με πολύ παρασκήνιο, πολύ ανούσια ντιμπέη κ.α., είχαμε ένα ακόμα αξιοπρόσεκτο περιστατικό, αυτή τη φορά σε μια ομιλία του Donald Trump στο Reno της Nevada.

160224-trump-victory-0109_775017d2ac1f1af91bb8d229556023d3.nbcnews-fp-1240-520

Την ώρα που ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων είχε βγει στο βήμα για μια από τις τελευταίες του προεκλογικές δηλώσεις, κάποιος από το κοινό φωνάζει “ΟΠΛΟ” και σπέρνει τον πανικό: δυο μέλη της φρουράς αρπάζουν τον Trump από τους ώμους και αστυνομικοί και μέλη των μυστικών υπηρεσιών αναζητούν το “δράστη”.

065650

Τον οποίο και τελικά εντοπίζουν χωρίς να βρουν κανέναν όπλο πάνω του και χωρίς να βρουν κανένα όπλο γενικά στο χώρο, με τις έρευνες, βέβαια, να συνεχίζονται ακόμα.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας επανήλθε στο podium και αξιοποίησε το περιστατικό, λέγοντας:

Κανείς δεν είπε ότι πρόκειται να είναι εύκολο για μας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Παίζει, βέβαια, να γινόταν το ίδιο αν κάποιος φώναζε “ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ”. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο “δράστης” δεν ήταν κάποιος εγκάθετος των Δημοκρατικών ή κάποιος random hater του Trump, αλλά ένας εκ των “Republicans Against Trump”, Ρεπουμπλικάνων που έχουν βγει από τα ρούχα τους με την προσωπικότητα του ανθρώπου που διεκδικεί εξ ονόματός τους τον προεδρικό θώκο.

Best of internet