Quantcast
THE STREAM

Μόνο τη Σούπερλιγκ μένει να κερδίσει ο Bono, ο οποίος αναδείχτηκε και Γυναίκα της Χρονιάς απ’ το Glamour

Μεγάλη διάκριση για τον Νταλάρα του εξωτερικού


President Creed · 3 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλες στιγμές βιώνουν τα βραβεία “Γυναίκας της Χρονίας” του περιοδικού Glamour, μιας και στη λίστα με τις γυναίκες της χρονιάς φέτος συμπεριλαμβάνεται και ο νταλάρας του εξωτερικού, δηλαδή ο Bono.

Ο διάσημος αοιδός των U2 τιμήθηκε από το Glamour επειδή ίσως είναι προτιμότερος όταν κάνει ο,τιδήποτε άλλο πέρα από το να τραγουδάει.

_92221515_bono_gettyimages-499500724

Αφορμή για τη βράβευση του πάμπλουτου Ιρλανδού τραγουδιστή ήταν η καμπάνια του ονόματι «Poverty is Sexist»,που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις πιο φτωχές γυναίκες στον κόσμο παρέχοντάς τους πρόσβαση στην εκπαίδευση, στις υπηρεσίες υγείας καθώς και ευκαιρίες καριέρας. Η καμπάνια αυτή είναι μέρος της οργάνωσης ONE του Bono, την οποία και ίδρυσε το 2004 για να καταπολεμήσει τη φτώχεια και τις αρρώστιες στην Αφρική.

 

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του αμερικάνικου Glamour, Cindi Leive:

Συζητούσαμε εδώ και χρόνια για το αν θα έπρεπε να τιμήσουμε κάποιον άνδρα στα βραβεία Women of the Year αλλά ποτέ δεν προχωρήσαμε στη πράξη. Οι άντρες παίρνουν πολλά βραβεία και δεν είναι επ ουδενί ριγμένοι στο τομέα των εορτασμών και της απονομής τιμών. Αλλά στην πορεία άρχισε να μας φαίνεται πως αυτός είναι ένας ξεπερασμένος τρόπος για να βλέπεις τα πράγματα και υπάρχουν τόσοι άντρες που κάνουν πραγματικά υπέροχα πράγματα για τις γυναίκες αυτές τις μέρες. Κάποιοι άντρες καταλαβαίνουν ακριβώς την κατάσταση και ο Bono είναι ένας από αυτούς.

 

_92224241_97ed8df7-6e84-4bdb-820d-7a93a4df678e

Πρέπει να είναι υπέροχο να είσαι γυναίκα και να σκέφτεσαι ότι από τα 3,7 δισεκατομμυρίων γυναικών το Glamour δεν μπόρεσε να βρει μια 8η γυναίκα για τη λίστα “Γυναίκα της Χρονιάς”, οπότε σκέφτηκε να συμπεριλάβει τον Bono.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι για Γυναίκα της Χρονιάς εμείς στηρίζουμε μόνο τον Ron fckng Swanson.

parks-and-recreation-woman-of-the-year-t-shirt-896_1000

Ή τέλος πάντων την Amy Schumer, για άλλη μια φορά

Best of internet