Quantcast
THE STREAM

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ετοιμάζεται να ανοίξει σχολειά που θα “κάνουν κανονικούς ανθρώπους” και όχι ομοφυλόφιλους (VIDEO)

Για να “υπερπηδήσουμε τις ανωμαλίες, να πρυτανεύσει η ανθρωπιά”


Τσαγκ · 1 Νοεμβρίου 2016

O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μας υπενθύμισε με συνέντευξη του στην κυπριακή εκπομπή ΒΕΤΟ ότι η Ελληνορθοδοξία είναι μια και αδιαίρετη.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το τι θα έλεγε για την ομοφυλοφιλία σε μικρά παιδιά γυμνασίου – λυκείου, ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε:

 “Είναι εκτροπή, είναι αμαρτία, δεν είναι κάτι το φυσιολογικό είναι πάρα φύσιν και οφείλουμε να αγωνιζόμαστε”

Και συνέχισε:

” O μοναχός προσπαθεί να υπερπηδήσει την φύση του πράγμα δύσκολο, άλλα είναι ευκολότερο να υπερπηδήσεις το αφύσικο”

 

Στη συνέχεια, ο Χρυσόστομος περιέγραψε το πλάνο που έχει βάλει μπρος η κυπριακή εκκλησία για τη δημιουργία σχολείων που θα μαθαίνουν στους νέους να είναι σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες (όχι τίποτα ομοφυλόφιλοι) που θα βοηθήσουν τον τόπο.

Σύμφωνα με το πλάνο, μέσα σε δυο χρόνια αναμένεται να δημιουργηθούν μίνιμουμ 10 νηπιαγωγεία και δυο δημοτικά σχολεία και μέσα σε έξι χρόνια να ετοιμαστούν γυμνάσια και λύκεια.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κατέληξε λέγοντας:

H ομοφυλοφιλία δεν είναι φρούτο των τελευταίων ετών, έχουμε ξετσιπωθεί πλέον. Είμαστε σε απαράδεκτες καταστάσεις. Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα. Κάπου πρέπει να κοκκινίσουμε και λίγο, να μάθουμε να υπερπηδούμε μερικές ανωμαλίες, να πρυτανεύσει η ανθρωπιά.

 

Best of internet