Quantcast
THE STREAM

O Φώτης Σεργουλόπουλος στα εξηγεί ωραία όσον αφορά στο ρατσισμό και τους πρόσφυγες (VIDEO)

Ακούστηκε και κάτι καλό στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου


LUBEN CREW · 31 Οκτωβρίου 2016

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου του Κωστόπουλου, πέραν όλων των άλλων θεμμάτων για τα οποία μίλησε, τα είπε πολύ ωραία σχετικά με το ρατσισμό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας για μια προσωπική του εμπειρία, κατέληξε να πει πράγματα τα οποία, δυστυχώς, δεν είναι τόσο αυτονόητα για τον μέσο τηλεθεατή της κάθε εκπομπής του κάθε Κωστόπουλου, καταλήγοντας στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι ο ρατσιμός είναι εκτός από την ανθρώπινη φύση.

Ο Σεργουλόπουλος, αναφερόμενος σε ένα οικογενειακό του πρόσωπο που χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση οργάνου από άγνωστο δότη, περιγράφει:

Και όταν έρχονται παιδιά τα οποία εδώ δεν τα δεχόμαστε γιατί είναι προσφυγόπουλα και φοβόμαστε να μη μολύνουνε τα δικά μας τα παιδιά από αρρώστιες, κάποια στιγμή η ζωή είναι τέτοια που μπορεί να σου πει “τι λες ρε μαλάκα”. Οτι αυτό το παιδί που έρχεται εδώ ως πρόσφυγας να είναι πιο συνειδητοποιημένο, και κάποια στιγμή το δικό σου το παιδί να το χρειαστεί και να το σώσει.

Αυτά τα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Ο ρατσισμός είναι εκτός της ανθρώπινης φύσης. Και στο λέω γιατί η ζωή μου το δείχνει μπροστά μου.

 

Ωραίος τύπος.

Best of internet