Quantcast
THE STREAM

Ο Σταύρος Δήμας είναι όντως η αντιπρόταση της Ένωσης Κεντρώων για την προεδρία του ΕΣΡ

Μια πολύ οικουμενική πρόταση από το Slowpoke του Κέντρου, Βασίλη Λεβέντη


THE NEWSROOM · 30 Οκτωβρίου 2016

Δεν έχει τέλος η παράνοια στο ζήτημα του ΕΣΡ και των τηλεοπτικών αδειών, μετά τη χθεσινή πρόταση της κυβέρνησης να τεθεί πρόεδρος του ΕΣΡ το πάλαι ποτέ αέρινο δεξιό εξτρέμ Βύρων Πολύδωρας.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÑÅÁË / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-REAL

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, η Ένωση Κεντρώων, κινούμενη ανέκαθεν σε οικουμενική και ενωτική ρότα, ανέσυρε από το παγωμένο χρονοντούλαπο της πολύ σύγχρονης πολιτικής ιστορίας το όνομα του Σταύρου Δήμα, προκρίνοντάς τον για νέο πρόεδρο του ΕΣΡ.

stauros-dimas

Πριν από την καθ’ αυτό πρόταση, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη εξέφρασε την άποψη ότι η διάσκεψη των προέδρων για το ζήτημα πρέπει να αναβληθεί προκειμένου να βρεθεί πρόσωπο κοινής οικουμενικής αποδοχής για τη θέση του προέδρου.

Καλό είναι η κυβέρνηση πριν ανακοινώνει ονόματα, να έρχεται σε επαφή και με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων. Αν δεν γίνει λεπτός χειρισμός, η κυβέρνηση οδηγείται σε αδιέξοδο και η πολιτική μας ζωή σε ακραίες εντάσεις.

Κατά τα λοιπά, τις προτάσεις του κατέθεσε και ο Σταύρος Θεοδωράκης για την προεδρία μέσα από ένα μακρόσυρτο σεντόνι που κατέληγε σε πρώτη επιλογή την Έλενα Ακρίτα.

Η φάση έχει απογειωθεί.

Best of internet