Quantcast
THE STREAM

Mπύρες μπάχαλα και μια καλή εκδρομή σε στέκι προσκόπων: Μολότοφ έπεσαν σε λέσχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο Ν.Φάληρο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κουλούρι διεξάγεται αιματηρή βεντέτα μεταξύ ναυτοπροσκόπων και αεροπροσκόπων


felix · 26 Οκτωβρίου 2016

Τρομερά πράγματα, αγαπητοί αναγνώστες, καθώς ανακαλύπτουμε πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μισούν τους προσκόπους, παρότι ομολογουμένως ακόμη πιο παράλογο να αγαπάς τους προσκόπους. Παρότι η αλήθεια είναι δεν ξέρουμε πολλούς που να τους συμπαθούν κιόλας, είναι λίγο διαφορετικό να γίνεται φλαμπέ το εντευκτήριο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο Νέο Φάληρο μετά από επίθεση με μολότοφ.

proskopi-thumb-large

Η αντιπροσκοπική επίθεση συνέπεσε με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Αγνώστου ταυτότητας άτομα έριξαν μολότοφ και το κτήριο πήρε φωτιά και κάηκε άσχημα μέσα και έξω. Ήταν σαφέστατα μια πράξη μίσους κατά προσκόπων, καθώς στοχοποιήθηκε ο χώρος που συγκεντρώνονται παλιοί και νέοι φαν του προσκοπισμού.

Όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Κατιφέογλου, μέλος της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων Νέου Φαλήρου:

«Πρόκειται για ανθρώπους που δε κινούνται με βάση τη λογική. Την ώρα του αγώνα, κάποιοι πέταξαν μολότοφ και μας κατέστρεψαν τον χώρο. Τον έχουμε φτιάξει από συνδρομές και αποτελεί ότι έχει απομείνει από τον εθελοντισμό στις ημέρες μας.

img_20161025_110344

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα παλαιό μέλος μάς είχε δώσει τη σύνταξή του για να βοηθήσει στην κατασκευή. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα που οι εποχές είναι δύσκολες»

To κτήριο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη κατασκευάστηκε επί δημαρχίας Χρ. Αγραπίδη και παραχωρήθηκε κατόπιν στους προσκόπους. Αυτή τη στιγμή είναι κατεστραμμένο από τη φωτιά μέσα έξω και είναι άγνωστο ακόμα και το αν είναι δυνατόν να γίνουν επισκευές.

img_20161025_110550

Ως προς την ταυτότητα των δραστών, είναι εξαιρετικά πιθανό να μιλάμε για υπόθεση “βεντέτας” ανάμεσα σε ναυτοπρόσκοπους και αεροπρόσκοπους ή άλλα είδη προσκόπων. Είναι άλλωστε γνωστά βίαια ήθη που υφίστανται μέσα στο περιβάλλον του προσκοπικού κινήματος, τα οποία συχνά οδηγούν σε συγκρούσεις.

(Πηγή)

 

Best of internet