Quantcast
THE STREAM

Η Νατάσα Καραμανλή είναι πλέον επίσημα πιο επιτυχημένη απ’ τον άντρα της

Κέρδισε τη δεύτερη θέση σε διαγωνισμό φωτογραφίας


President Creed · 24 Οκτωβρίου 2016

Είναι αρκετά σαφές ότι έξω πάμε καλά, αγαπητοί φίλοι. Αυτό όμως που δεν είχαμε αντιληφθεί μέχρι τώρα αφορά στην οικογένεια Καραμανλή του Πλεϊστεϊσονοπρεπή και συγκεκριμένα στη πάλαι ποτέ λέηντι Νταϊάνα της Ραφήνας, τη Νατάσα Παζαΐτη.

pazaiti-768x304

Για όσους δε θυμούνται, η Νατάσα Παζαΐτη, απόφοιτος Προσχολικής Αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές και PhD στην ιατρική, διατηρεί ιατρικό κέντρο και όπως διαβάζουμε στη σελίδα της “Η γιατρός-χειρουργός Νατάσα Παζαΐτη με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού, είναι μία από τους πιο καταρτισμένους γιατρούς-χειρουργούς στην Ελλάδα.”

Η κα Παζαΐτη, μάλιστα, πέρα από την ιατρική φαίνεται ότι κατατρόπωσε και τις τέχνες, αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού με τη φωτογραφία της με τίτλο “Helping Hand”. Η Νατάσα Παζαΐτη ήταν η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό «Pink Glove Photo Competition».

Για τους δύσπιστους που έχουν αρχίσει να απορούν για το πόσα ταλέντα μπορεί να έχει η Νατάσα η Παζαΐτη, να διευκρινίσουμε ότι τη φωτογραφία δεν την τράβηξε η ίδια, αλλά ο φωτογράφος Γιάννης Βασταρδής. Η Νατάσα Παζαΐτη ανάρτησε και τη φωτογραφία που κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό μαζί με ένα κείμενο στο οποίο ευχαριστούσε τους συντελεστές της φωτογράφησης της δικής της συμμετοχής.

 

 

Ευχόμαστε τα καλύτερα στη Νατάσα Παζαΐτη. Παρεμπιπτόντως, ας θυμηθούμε 200 περιπτώσεις ανθρώπων που αποδεικνύουν ότι η σχολή που πέρασες δεν παίζει κανέναν ρόλο.

38880

Best of internet