Quantcast
THE STREAM

Ουκρανοί σχισματικοί παπάδες μπλέκονται σε καυγά μετά από βραδιά με βότκα και γυναίκες (VIDEO)

Εξορία σε μοναστήρι για μετάνοια η ποινή για τον αρχιεπίσκοπο της Ουκρανικής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας Mstislav


Bobol Gordello · 22 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτα τα νέα από το ορθόδοξο ρεπορτάζ και το διεθνή ορθόδοξο κλήρο: στην Ουκρανία, όπου υπάρχει Αυτοκέφαλη Σχισματική Ορθόδοξη Εκκλησία, ο αρχιεπίσκοπός της, παρέα με ομοϊδεάτες κληρικούς της ίδιας αίρεσης διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο με γυναίκες και βότκα. Σε κάποια στιγμή η φάση ξέφυγε και άρχισε έντονος καβγάς, για τη λήξη του οποίου χρειάστηκε η επέμβαση οπλισμένων αστυνομικών.

Ο αλανιάρης αρχιεπίσκοπος Mstislav

Ο αλανιάρης αρχιεπίσκοπος Mstislav

Το βίντεο που αλιεύσαμε από τον ιστότοπο romfea.gr μπορεί να μην έχει μετάφραση, αλλά καθιστά σαφές το τι συνέβη στο μπαρ όπου διασκέδαζαν οι αιρετικοί κληρικοί, σε περίοδο προσευχής και νηστείας, μάλιστα, όπως μας ενημερώνει το έγκυρο site.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους πρωταγωνιστές. Ο Αρχιεπίσκοπος:

giphy

Ένας υψηλά ιστάμενος ιερέας:

giphy

Ένας πρωτοϊερέας:

giphy

Και ένας διάκονος:

giphy

Ο Αρχιεπίσκοπος Mstislav αρνήθηκε τη συμμετοχή του στα εν λόγω έκτροπα, αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι το βίντεο που τον κατέγραφε μαζί με τους αιρετικούς του συντρόφους, με αποτέλεσμα να σταλεί, όπως αναφέρει η έγκυρη ιαματική πηγή, εξορία σε μοναστήρι για μετάνοια.

Καταγραφή

Η συγκεκριμένη είδηση, πάντως, έσπειρε τη διχόνοια και στο εν Ελλάδι ποίμνιο, όπως αποτυπώνεται στα σχόλια του άρθρου, με τους εκσυγχρονιστές καθολικόφιλους να ανταλλάσσουν “γαλλικά” με το γάντι με παλαιοσλάβους ορθόδοξους.

14825625_10209172804769511_1664484507_n

Best of internet