Quantcast
THE STREAM

Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αττικής ο χρυσαυγίτης εκτελεστής της Πανόρμου

Γνωστός για τη δράση του στη Μεσσηνία, όπου ήθελε να συγκροτήσει Τάγματα Ασφαλείας το 2012


THE NEWSROOM · 22 Οκτωβρίου 2016

Παραδόθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής ο δράστης του χθεσινού φονικού στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους (σκότωσε εν ψυχρώ 68χρονο γυμναστή μετά από διαπληκτισμό, άγνωστη ακόμα η αιτία και τα κίνητρα) παραδόθηκε σήμερα στις αρχές, αφού είχε διαφύγει χθες από το σημείο του εγκλήματος πεζός(!).

c1a0afb1c88e4ade274bc0799c59a13e_L

Ο 60χρονος Φώτης Μπέλλος, απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή το 2012 στο νομό Μεσσηνίας, δεν είναι και από τους πλέον low-profile πολιτευόμενους με το νεοναζιστικό μόρφωμα. Αν πάμε πίσω στο 2012 θα βρούμε, μάλιστα, δηλώσεις του που καλούν σε συγκρότηση ταγμάτων ασφαλείας στο Δήμο Οιχαλίας.

Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων.

Καλούσε, μάλιστα, στα πλαίσια της “συντονιστικής Επιτροπής Αλληλεγγύης των Ελλήνων την καταγωγή της περιφέρειας του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας” σε επιστράτευση κάθε άνδρα ηλικίας 15 έως 70 ετών απέναντι στην εγκληματικότητα με στόχο τους Έλληνες, ζήτημα στο οποίο ήταν εξπέρ.

mpellos_roma

Και εδώ ένα βίντεο εκείνης της περιόδου με το δράστη του χθεσινού φονικού:

Τον κατηγορούσαν ως μαχαιροβγάλτη μαζί με τους υπόλοιπους της εκλεκτής νεοναζιστικής ομήγυρης και γελούσε. Πώς τα φερε η ζωή όμως, ε; Δε θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε μια τέτοια εξέλιξη.

Best of internet