Quantcast
THE STREAM

Φυλακή και πρόστιμο στον Αντρέα Μικρούτσικο επειδή έκλεβε ρεύμα για τη μεζονέτα του στην Κηφισιά

Εκεί μας έφτασαν οι αλήτες


President Creed · 20 Οκτωβρίου 2016

Οι εποχές που ο Αντρέας Μικρούτσικος ήταν ο πανίσχυρος μεγιστάνας της τηλεόρασης, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αγαπητοί φίλοι, όπως άλλωστε έχει περάσει και η χρυσή εποχή της αγαπημένης σοσιαλιστικής παράταξης που εξασφάλιζε την ευμάρεια στον Ελληνικό λαό.

Μας έφτασαν όμως σε τέτοιο σημείο οι αλήτες, που πλέον μέχρι και τα τοτέμ της ξεγνοιασιάς και της γκλαμουροπασοκίλας αναγκάζονται να γίνονται guerilla και να κλέβουν ρεύμα προκειμένου να φορτίσουν το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο.

mikroutsikos1

Όπως διαβάζουμε εδώ, ο Αντρέας ο Μικρούτσικος έκλεβε ρεύμα για 16 μήνες στη μεζονέτα του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά η ΔΕΗ τον κατάλαβε και ο ίδιος καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.

Οι ένδοξες μέρες που ο Μικρούτσικος παρουσίαζε εκπομπή στο στούντιο της οποίας είχε μέσα πισίνα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μικρούτσικος παράτησε την τηλεόραση (ή τον παράτησε η τηλεόραση), άρχισε το ηλεκτρονικό κάπνισμα και εκτός των άλλων έκλεβε ρεύμα από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013. Από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο παλαίμαχος τηλεπαρουσιαστής έκλεψε γύρω στις 8000 κιλοβατώρες, δηλαδή ρεύμα αξίας 1330 ευρώ το οποίο με τους τόκους αγγίζει τα 1700 ευρώ.

 

Φυσικά και το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο νου είναι η ατάκα του Μικρούτσικου σε παίκτη τηλεπαιχνιδιού:

 

Μην ανησυχείς αυτή η κακοτυχία και αυτή η κακοδαιμονία δεν πάει άλλο, ήταν το χειρότερο, έπιασες πάτο.

Best of internet