Quantcast
THE STREAM

To τελευταίο προϊόν-Trump είναι υγρό, λέγεται “Golden Shower” κι ευτυχώς είναι ελαιόλαδο

Κομμάτι δύσκολο να αρέσει στον Trump αυτό το λαδάκι


LUBEN CREW · 19 Οκτωβρίου 2016

Το έχουμε καταλάβει ότι ο Donald Trump γουστάρει πολύ το χρυσό και τον εαυτό του, πόσω μάλλον τα προϊόντα που φέρουν το όνομά του. Δεν είμαστε σίγουροι, όμως, ότι θα του αρέσει ιδιαίτερα αυτό το ελαιόλαδο ονόματι Tronald’s Golden Shower.

TRUMP2

Με αρχαιοπρεπή φορεσιά, ο Τραμπ καβάλα σε ένα κίονα ιονικού ρυθμού ποζάρει κάτω από το όνομα του ελαιόλαδου που παραπέμπει σε ουρολαγνεία + Τραμπ. Ευτυχώς όμως το περιεχόμενο καθόλου δεν έχει να κάνει με τα σωματικά υγρά του Τραμπ, αλλά πρόκειται απλά για παρθένο ελαιόλαδο από την Ολυμπία.

TRUMP1 Όπως αναφέρουν οι εμπνευστές του εξαιρετικά παρθένου Τραμπέλαιου, το “Golden Shower” ουσιαστικά είναι εμπνευσμένο από το όνειρο του να σταματήσει η εξάπλωση ιδεών γεμάτες ημιμάθεια και την εξάπλωση μίσους στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο (λίγο-πολύ δηλαδή όλες τις μαλακίες εξαπλώνει ο Τράμπ).

Αλλά οι δημιουργοί σε καμία περίπτωση δεν εννοούν τα όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως μάλλον αναγκαστικά σημειώνουν στη σελίδα τους προκειμένου να μη φάνε καμία μήνυση.

Με τη δημιουργία αυτού του φανταστικού παγκόσμιου ηγέτη, ελπίζουν να ρίξουν φως στην όλη ιστορία του παραλόγου και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να μειωθούν οι συμπεριφορές δυσανεξίας στην όποια διαφορετικότητα.

Τα golden shower μίσους και θρησκοληψίας ανά την Αμερική ίσως να μπορούν ευκολότερα να γίνουν αντιληπτά και άρα να μετριάζονται.

TRUMP3

Για όλους όσους δεν ανατριχιάζουν με τη σκέψη ότι πίνουν κάτι που το όνομά του παραπέμπει στα κάτουρα του Τραμπ και έχουν ξεμείνει από παρθένο ελαιόλαδο, μπορούν να μπουν εδώ ώστε να χρηματοδοτήσουν την καμπάνια του project στο kickstarter.

Best of internet