Quantcast
THE STREAM

H Rose McGowan καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από παράγοντα του Hollywood

Aνέφερε επίσης πως ο δικηγόρος αυτού που την κακοποίησε της είπε πως δε θα κερδίσει ποτέ στο δικαστήριο


LUBEN CREW · 17 Οκτωβρίου 2016

rose

Αυτή τη φορά δεν ήταν μια απλή γυναίκα, αλλά η Rose McGowan που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το βιασμό της από έναν υπεύθυνο στούντιο με τον οποίο συνεργάστηκε.Έδωσε μάλιστα και λεπτομέρειες για το πως ένας δικηγόρος της είπε πως στο δικαστήριο δε θα μπορούσε να κερδίσει ποτέ απέναντι σε αυτόν που την κακοποίησε.

Η McGowan χρησιμοποίησε το δημοφιλές #WhyWomenDontReport, το οποίο χρησιμοποιείται από γυναίκες οι οποίες βίωσαν σεξουαλικές υποθέσεις για να διερευνηθεί το γιατί οι γυναίκες δε δημοσιοποιούν τις επιθέσεις που δέχτηκαν.  Εκεί αναλύεται και η κυρίαρχη σε αυτές τις επιθέσεις κουλτούρα, στην οποία η ευθύνη για την επίθεση αποδίδεται στο θύμα (victim blaming), όπως έχει συμβεί πολλάκις στο δικαστικό σύστημα.

Casa Reale Fine Jewelry Launch With Special Performance By Mary J. Blige

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια αναφέρθηκε στο δικό της βιασμό από έναν “υπεύθυνο στούντιο” στο Χόλιγουντ, κάτι το οποίο υποστηρίζει πως είναι κοινό μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος. Σχολίασε επίσης πως το ότι είχε συμμετάσχει σε ερωτικές σκηνές σε διάφορες ταινίες ήταν ο λίγος που ο δικηγόρος της τη συμβούλεψε να μην κυνηγήσει την υπόθεση, καθώς μάλλον θα αποτύγχανε.

rose_mcgowan_and_donald_trump-h_2016

 

Η σταρ του Doom Generation επίσης πρόσφατα μίλησε και ενάντια στον Donald Trump, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες ψηφοφόρους να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους για να μην αφήσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Αυτό ειπώθηκε σε μια στιγμή που ο ίδιος ο Trump αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες βιασμού, σεξουαλικές επίθεσης και παρενόχλησης.

«Να το πω απλά. Donald Trump, αν έχω επίπεδο στήθος δεν είμαι “10ρι”;»

 

δήλωσε η McGowan στο βίντεο της για το WomenCanStopTrump.com. Τα tweet της McGowan ήταν τα εξής:

 

Best of internet