Quantcast
THE STREAM

Σαν χασισόδεντρα φυτρώνουν στην Ηλεία γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα

Πιο πρόσφατο το παράρτημα στη Βαρβάσαινα, καταμεσής της εθνικής οδού Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας


Bobol Gordello · 16 Οκτωβρίου 2016

Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Όχι. Λείπει η φέτα απ’ τη χωριάτικη; Όχι. Λείπει ο Αρτέμης Σώρρας από το  νομό Ηλείας; Φυσικά και όχι.

7f260-1

Ο γαλαντόμος συνέλληνας πρώην συνεργάτης της NASA και νυν κάτοχος 600 δισεκατομμυρίων ευρώπουλων για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους και της εφορίας όλων των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να έχει μεγάλη απήχηση σε ένα νομό όπου τρακτέρ μπαίνουν σε καφενεία και νεκροί το σκάνε από τις νεκροφόρες.

capture-image17

Γι’ αυτό άλλωστε και τα παραρτήματα της Ελλήνων Συνέλευσης ξεφυτρώνουν με ρυθμό ανάλογο των χασισόδεντρων στον αγαπημένο νομό της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Με πιο πρόσφατο αυτό στη Βαρβάσαινα, στο 4ο χιλιόμετρο τη εθνικής οδού Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο θα είναι addressed ως “Παράρτημα Πισάτιδος”, δηλαδή ως παράρτημα του ενός από τα 3 αρχαία κράτη των Ηλείων (Ήλιδα και Τριφυλία τα άλλα δύο).

sorras1a_5c61dfc8b74afc7af351a398435ff69c

Και ένα ευρύτερο πλάνο για να πιάσετε το feeling της Πισάτιδος.

sorras3

Αυτό είναι το 4ο παράρτημα Ε.ΣΥ. που ανοίγει στο νομό, με ένα ακόμα να είναι σύντομα ετοιμοπαράδοτο στο Λάλα, ένα μέρος με έντονες εθνικές μνήμες, καθότι εκεί οι Λαλαίοι κατατρόπωσαν Μουσουλμάνους Αλβανούς κατά την Επανάσταση του 1821. Ατρέμη Σώρρα, μέχρι να ανοίξουν καταστήματα στην Ανδραβίδα, τα Λεχαινά και τη Ζαχάρω μπορείτε να βρείτε στον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί όπου όρκισε αγωνιστές το καλοκαίρι ο μεγιστάνας αρχηγός.

upl57c42ade782e9

Με όρκο του Δία.

upl57c42a9f35b25

Τι ζούμε.

Best of internet