Quantcast
THE STREAM

Ήρωας υπό την επήρεια LSD έσωσε σκυλάκι από κατά φαντασίαν φωτιά στην Αμερική

Αφού γκρέμισε το φράχτη του γείτονα και διέρρηξε την κατοικία του


Bobol Gordello · 15 Οκτωβρίου 2016

Στα ανέκδοτα με τις γιαγιάδες και τα LSD ξέρουμε πως στο τέλος και ο εγγονός δε βρίσκει ποτέ τα χάπια του και η γιαγιά βλέπει ένα δράκο στην κουζίνα. Ο Michael Orchard από το Halfmoon της Νέας Υόρκης φαίνεται πως, μετά από κατανάλωση LSD, δεν πρόλαβε να δει το δράκο, αλλά είδε μόνο τη φωτιά που άφησε πίσω του μετά το φονικό του πέρασμά από τη γειτονία.

Καταγραφή

Ο 43χρονος Αμερικανός, την Πέμπτη το απόγευμα, είδε μια τεράστια πυρκαγιά να χει ξεσπάσει σε γειτονική κατοικία. Ο Michael θορυβήθηκε από την έκταση της φωτιάς και, καθότι φιλόζωος, πήρε τη μαύρη του BMW, έριξε το φράχτη, βγήκε από το αμάξι και χίμηξε μες στις φλόγες για να σώσει το σκυλί του γείτονα. Μετά την ηρωική του πράξη, μάλιστα, στάθηκε μπροστά στην πύρινη κόλαση και ύψωσε το διασωθέντα σκύλο στον αέρα, όπως ο Ραφίκι το Σίμπα στο Βασιλιά των Λιονταριών.

Circleoflife5

Μόνο που φλόγες δεν υπήρχαν, LSD αφού, και, έτσι, πλάκωσαν οι αστυνομικές αρχές στο σημείο για να τον συλλάβουν, καθότι, τεχνικά μιλώντας, είχε διαρρήξει το σπίτι του γείτονα. Όπως ανέφεραν τα όργανα της τάξεως, ο Michael είχε αναμίξει LSD με αντιβηχικά πριν βγει στους δρόμους να φωνάξει “ΦΩΤΙΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΩΤΙΑ”, για να κάνει μόνος του το δυναμικό σωτήριο μπάσιμο στο σπίτι του γείτονα, καθότι κανείς δεν τον πίστευε. Ιδού η φωτιά:

Καταγραφή

Ιδού και ένα σχετικό βίντεο:

Ο Orchard, παρότι συνεργάσιμος και χωρίς ναρκωτικά στην κατοχή του, δε γλύτωσε τη φυλάκιση για 2ου βαθμού διάρρηξη και φθορά ξένης περιουσίας, με το πρόστιμο να φτάνει τα 15.000 δολάρια. Πάντως το σκυλί χαίρει άκρας υγείας χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του 43χρονου.

Καταγραφή

Ήρωας.

Best of internet