Quantcast
THE STREAM

Γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ χτυπάει την Ορθοδοξία, σύμφωνα με το Δημήτρη Καμμένο

Ανθελληνική προπαγάνδα από τα Λίντλ


Τσαγκ · 11 Οκτωβρίου 2016

Η φάση με την μούφα των αεροψεκασμών, καλά κρατεί στο αυτο-ψεκασμένο ελληνικό ίντερνετ, την σκυτάλη από τους ΑΝ.ΕΛ στην διάδοση της αλήθειας “που μας κρύβουν”, πλέον έχει πάρει η ελληνική διανόηση.

Βέβαια όπως διαβάζουμε καθημερινά στα ελληνόψυχα site, οι ψεκασμοί είναι ένας από τους εκατομμύρια τρόπους που οι Δρακονιανοί, η Ν.Τ.Π, οι Κινεζοεβραιομασόνοι και άλλοι, που επιβουλεύονται τον ελληνισμό.

Ο νέος τρόπος σύμφωνα με τα αψέκαστα site, που βρήκαν οι μουσουλμάνοι (παρέα με τους Γερμανούς)  αυτή την φορά να καταστρέψουν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας, είναι με το να θέσουν βέτο στα supermarket Lidl, για τον σταυρό της ελληνικής σημαίας!

lidl

lidl4

lidl2

Όπως είναι πασιφανές, Γερμανοί + μουσουλμάνοι = Β.F.F.E κατά της μικρής μας Ελλαδίτσας. Για καλή μας τύχη, αυτή η ανθελληνική πράξη δεν πέρασε απαρατήρητη από έναν βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, οι  ψεκασμένοι ψαγμένοι καταλάβατε αμέσως ποιον.

Ο Δημήτρης ο Καμμένος, που δεν αφήνει καμιά εχθρική κίνηση κατά της Ελλάδος χωρίς απάντηση, είδε τον κίνδυνο να έρχεται και  εξέδωσε άμεσα, πύρινη ανακοίνωση για το συμβάν

14641927_10207110906238976_4453040124133852989_n

Άμεσα και εμείς ανατρέξαμε στα διαφημιστικά φυλλάδια της εν λόγω εταιρίας να ελέγξουμε τον βαθμό της ανθελληνικότητας τους και με έκπληξη αντικρίσαμε πιο πολλές ελληνικές σημαίες ανά διαφήμιση και από random δρόμο στου Παπάγου εν όψει 28ης Οκτωβρίου.

lidl3

Και λίγη ακόμα ανθελληνική προπαγάνδα από τα Lidl.

Καταγραφή223

 

Η Lidl πάντως, καλού κακού,  απάντησε στις κατηγορίες, γιατί στην χώρα που στέλνει τέτοια επιστολή, κυβερνητικός βουλευτής, ποτέ δεν ξέρεις…

Καταγραφή228

πηγή 

Best of internet