Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο κύριος που μιλάει για ανθρωπιά είναι ο μόνος που εμείς θα αποκαλέσουμε αστυνομικό (PHOTO)

Το κέρδισε με το σπαθί του


LUBEN CREW · 11 Οκτωβρίου 2016

Παρότι υπάρχει πληθώρα περιστατικών όπου μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας και των σωμάτων ασφαλείας έχουν ανακατευτεί σε περιστατικά ρατσιστικού χαρακτήρα (όπως πχ σε αυτό το περιστατικό) σε όλη την ιστορία του προσφυγικού και πριν από αυτό, και μόνο με βάση τη στατιστική θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Τέτοια πχ είναι η περίπτωση του αστυνομικού Φωτεινού Παγιαύλα, ο οποίος επέλεξε μέσω του λογαριασμού του στο facebook να μιλήσει κι αυτός ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία:

“Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς!

Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά. Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!”

Μαζί με αυτό το σχόλιο ανέβασε και μια φωτογραφία με παιδάκια που χαμογελούν:

14572347_10154284170289998_982271313783015372_n

Μπορεί να απογοητεύει τους ακροδεξιούς και τους συναδέλφους του που είναι με το τρίπτυχο ρατσισμός – ξυλοδαρμός διαδηλωτών και μη – Χρυσή Αυγή αλλά εμάς μας φαίνεται αρκετά συμπαθητικός ο κύριος.

Best of internet