Quantcast
THE STREAM

Μια όμορφη μικρή κολόνα της ΔΕΗ φύτρωσε στη μέση ενός νέου δρόμου στην Αιτωλοακαρνανία (PHOTO)

Ελπίζουμε να μην την καταστρέψουν οι επιτήδειοι οδηγοί


President Creed · 10 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί τα ένδοξα χρόνια των Έργων και των Υποδομών να έχουνε περάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ασφαλτοστρώνεται κανένας δρόμος. Να για παράδειγμα στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, που είναι ο πιο Πελοποννησιακός νομός εκτός Πελοποννήσου.

platygiali

Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr , στον ολοκαίνουριο δρόμο που συνδέει Πλατυγιάλι – Άγιο Δημήτριο έστρωσαν το δρόμο, αλλά ήταν μάλλον τρελό ζόρι να μετακινήσουν την κολόνα της ΔΕΗ. Ή να μετακινήσουν λίγο πιο πέρα τη χάραξη του δρόμου.

koi-dromos-platygiali-agiosdimitrios1

kolona_deh

 

Δεν πειράζει όμως, αγαπητοί αιτωλοακαρνανιώτες, θα μπορέσετε να πάτε στη δουλίτσα σας εάν τελικά απλά μετακινήσετε το αμάξι σας λίγο πιο κει, έτσι όπως τα κάνατε:

dei1

Πέντε μέτρα μέσα στον νέο δρόμο, υψώνεται ο στύλος μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και μερικές κορδέλες προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς. Αναγνώστες του agriniopress.gr επισημαίνουν πως ειδικά τη νύχτα, αφού δεν υπάρχει φωτισμός, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος, αφού πρόκειται για δρόμο όπου αναπτύσσονται ταχύτητες. Το γεγονός έτι ο στύλος βρίσκεται μετά από μια δεξιά στροφή, τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Σχετικές φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο και όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν οργισμένες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί από χρήστες του faacebook

 

Υπέροχο πράγμα, μη διανοηθείτε να το διορθώσετε.

Art gallery pic

 

Λύσεις υπάρχουν

Κ113

Best of internet