Quantcast
THE STREAM

Καβάσιλα Ηλείας: Χωρικός μπαίνει με τρακτέρ σε καφενείο για να κυνηγήσει τον ιδιοκτήτη

Δεν άντεξε το ότι ο ιδιοκτήτης τον είχε αποβάλει νωρίτερα για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους άλλους θαμώνες


Bobol Gordello · 9 Οκτωβρίου 2016

Ένα ακόμα πρωτόγνωρο συνηθισμένο σκηνικό μας έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο από το νομό Ηλείας. Αυτή τη φορά δεν είχαμε μεθυσμένους οδηγούς νεκροφόρας να χάνουνε το φέρετρο ούτε κάποια εκδίκηση με συρραπτικό στον κρόταφο του θύματος αλλά μια επίθεση με τρακτέρ σε καφενείο.

trakter

Το χωριό στο οποίο εκτυλίχθηκε το απίστευτο απόλυτα αναμενόμενο για νομό Ηλείας σκηνικό ήταν τα Καβάσιλα. Την Παρασκευή το βράδυ, μετά τη νεροποντή, ο κάτοικος του χωριού Χ.Κ. αποφασίζει να επισκεφτεί το νέο καφενείο του χωριού, ιδιοκτησίας Ν.Ζ. Κάθισε, παρήγγειλε και, επειδή είναι Ηλεία, άρχισε να βρίζει φραστικά τους θαμώνες.

15224145-e1443428132523

Καβάσιλα

Η γυναίκα του ιδιοκτήτη ενημέρωσε το Ν.Ζ. για τη συμπεριφορά του άτακτου θαμώνα και ο ιδιοκτήτης έφτασε στο μαγαζί και ήρεμα παρακάλεσε τον Χ.Κ. να αποχωρήσει, αν δεν ήταν διατεθειμένος να σταματήσει την προκλητική συμπεριφορά. Και σαν ιππότης ο Χ.Κ. αποδέχτηκε την επίπληξη και αποχώρησε λέγοντας “Ν. εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…”.

Εν τω μεταξύ, άλλα λίγα Καβάσιλα

Εν τω μεταξύ, άλλα λίγα Καβάσιλα

Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι το σκηνικό είχε λάβει τέλος, ο Χ.Κ. περνάει λίγο από το απέναντι καφενείο, συνεννοείται κάτι με κάποιον και τον αγγαρεύει να τον πετάξει μέχρι το σταύλο του. Απ’ όπου και επιστρέφει με τρακτέρι και χυμάει στο καφενείο από το οποίο αποβλήθηκε.

kafeneio_1

Λίγο μετά τις 11, με δυο πελάτες μόνο στο μαγαζί του Ν.Ζ., ο Χ.Κ. εφορμάει, σπάει την πρωινή τζαμαρία και ψάχνει να κυνηγήσει τον ιδιοκτήτη-ρέφερι. Οι θαμώνες που χαν απομείνει άφησαν τις Pils Hellas τους στη μέση και φύγαν τρομοκρατημένοι, πριν ο Χ.Κ. επιχειρήσει και δεύτερο αποτυχημένο μπάσιμο και αποχωρήσει κι αυτός εν εξάλλω καταστάσει.

kafeneio_2

Θύματα δεν υπήρξαν, άγνωστο ακόμα αν θα διωχθεί ο Χ.Κ. που το χει συνήθειο να μπαίνει σε μαγαζιά του χωριού και να βρίζει.

ΗΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ

Best of internet