Quantcast
THE STREAM

Τι σκατά συμβαίνει με τους κλόουν στις ΗΠΑ και ο κόσμος τους έχει πάρει στο κυνήγι;

Δεν έχω πρόβλημα με τους κλόουν, έχω ένα φίλο κλόουν


President Creed · 6 Οκτωβρίου 2016

Σύμφωνοι, οι κλόουν μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικοί και ανατριχιαστικοί, ειδικά για όσους έχουν δει “Το Αυτό”. Απ’ την άλλη το εχθρικό κλίμα που δημιουργείται στην Αμερική εναντίον όλων όσων έτυχε να γεννηθούν κλόουν δημιουργεί μια άδικη κατάσταση για την μειονότητα των κλόουν.

Συγκεκριμένα σε κλίμα απόλυτης υστερίας, καχυποψίας και εχθρικότητας απέναντι στους απανταχού κλόουν βρίσκεται εδώ ένα μήνα ο κόσμος στις ΗΠΑ. Η όλη κατάσταση ξεκίνησε στα τέλη του Αυγούστου στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, όπου ακούστηκαν μαρτυρίες για κλόουν που προσπαθούσαν να παρασύρουν παιδάκια στο δάσος. Αυτή η φήμη ταξίδεψε και παρέσυρε σχεδόν όλη την Αμερική, αφού ο κόσμος ανέφερε ότι είδε ύποπτους κλόουν σε πάνω από 12 πολιτείες, από την Αλαμπάμα μέχρι το Γουισκόνσιν.

 

screen-shot-2016-10-05-at-11-54-20-am-1475685628

USmap

 

Ενώ πολλές από αυτές τις καταγγελίες ήταν hoax, ωστόσο κάμποσες από αυτές κατέληξαν σε συλλήψεις, αφού στην Αλαμπάμα τουλάχιστον 7 άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακουργήματα που συνδέονται με “δραστηριότητες σχετικές με κλόουν”.

Ένα από τα πιο εκτροχιασμένα περιστατικά με κλόουν έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στο Pennsylvania State University στο οποίο σχεδόν όλο το φοιτητικό σώμα κατέληξε έξαλλο και έντρομο να κυνηγάει κλόουν σε όλο το campus:

 

Μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να ντυθεί κανείς κλόουν σε αυτό το Halloween, αγαπητοί φίλοι Αμερικάνοι, γιατί στην επόμενη γωνία θα σας περιμένει κάτι τέτοιο:

 

Best of internet