Quantcast
THE STREAM

Ο Αρκάς ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους δε θα ξανανεβάσει σκίτσο του στο facebook

Μόνο ανακοινώσεις για τα βιβλία του από εδώ και πέρα


THE NEWSROOM · 3 Οκτωβρίου 2016

Να μην ξανανεβάσει σκίτσο στο facebook αποφάσισε ο Αρκάς, όπως ανακοίνωσε από την επίσημη σελίδα του. Ο λόγος, σύμφωνα με τους διαχειριστές της σελίδας του (υποτίθεται πως δεν είναι ο ίδιος) είναι πως μη αυθεντικές fb σελίδες αναπαράγουν το έργο του και τα σκίτσα του γίνονται αντικείμενο πλαστογράφησης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για προπαγανδιστικούς σκόπους από όλες τις πλευρές, εννοώντας δεξιούς, αριστερούς και φασίστες. Το μόνο υλικό που θα ανεβαίνει θα είναι links και ανακοινώσεις για τα καινούρια βιβλία του Αρκά.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Το πρώτο δείγμα εκνευρισμού ήταν το Σάββατο, που η official page είχε βγάλει ανακοίνωση για μια άλλη σελίδα που έφερε το όνομα Αρκάς πως «εκμεταλλεύονται το όνομα του Αρκά και αναδημοσιεύουν αυθαίρετα ο, τι ανεβάζουμε χωρίς να αναφέρουν καν την πηγή», παρακινόντας ταυτόχρονα του φίλους του Αρκά να κάνουν μαζικά report στη σελίδα.

Και το δεύτερο σχετικό ποστ:

Παρότι η άλλη σελίδα εντέλει μετονομάστηκε μετά από σχετική ανακοίνωσή της, η official σελίδα του Αρκά εντέλει σταμάτησε προς το παρόν να ανεβάζει σκίτσα του πασίγνωστου δημιουργού.

Best of internet