Quantcast
THE STREAM

Έλληνας ιδιοκτήτης μπουρδέλου στη Βρετανία λέει ότι έδωσε τα κέρδη του στον Τσίπρα για να μας ξεχρεώσει (VIDEO)

Από τις χειρότερες δικαιολογίες που έχουν ακουστεί ποτέ


President Creed · 3 Οκτωβρίου 2016

Ένας συνταξιούχος ονόματι Αχιλλέας Νεοφύτου (μάλλον Ελληνοκύπριος αν κρίνουμε από το όνομα) είπε τη χειρότερη δικαιολογία που μπορούσε να σκεφτεί, όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση διαχείρισης παράνομου οίκου ανοχής με κέρδη εκατομμυρίων ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 66χρονος, αφ’ ενός δηλώνει ότι το μαγαζί του παρείχε υπηρεσίες προς την κοινότητα, ενώ ανέφερε ότι τα παράνομα κέρδη από το πορνείο δεν τα έχει ο ίδιος, επειδή τα δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα για να ξεχρεώσει την Ελλάδα.

 

 

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, ο Νεοφύτου εμφανίστηκε στο Bermingham Crown Court μαζί με άλλους πέντε κατηγορούμενους και ομολόγησε ένοχος για διατήρηση, διαχείριση και παροχή βοήθειας στη διαχείριση οίκου ανοχής. Στη συνέχεια ο 66χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αρνήθηκε ότι επρόκειτο για πορνείο και είπε και την επική δικαιολογία ότι τα λεφτά τα έστειλε στον Τσίπρα:

Ο κόσμος υπέθετε ότι βγάζαμε εκατομμύρια, αλλά εμείς εργαζόμασταν σκληρά και παρείχαμε υπηρεσίες στην κοινότητα, αλλά κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. (Στο μαγαζί) έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν εισαγγελείς, έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν γιατροί, παρείχαμε μια υπηρεσία στην κοινότητα. Δεν ήταν μπουρδέλο.

O εν λόγω unapologetic νταβάς κύριος διατηρούσε σύμφωνα με τις αρχές το Libra Club, στο οποίο εργάζονταν πάνω από 20 γυναίκες με 200 πελάτες την ημέρα, μέχρι να το κλείσει από την αστυνομία, τον Φεβρουάριο του 2015.

Best of internet