Quantcast
THE STREAM

Πέη και αιδοία ξεπροβάλλουν σε ακάλυπτους των Βρυξελλών και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο καλλιτέχνης (PHOTO)

Εντάξει αυτά αποκλείεται να τα έχει κάνει ο Λεβέντης


President Creed · 3 Οκτωβρίου 2016

Κατάλληλη με απαραίτητη τη γονική συναίνεση γίνεται σιγά σιγά η πόλη των Βρυξελλών, μετά την προκλητική guerilla street art στους δρόμους της πρωτεύουσας του Βελγίου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτός ο συμμαθητής σου από το σχολείο που λάτρευε να ζωγραφίζει πουτσίτσες στο θρανίο και στα τετράδιά του, ε αυτός μεγαλοπιάστηκε, έμαθε να ζωγραφίζει πιο περίτεχνες πουτσίτσες και έγινε street artist:

14272232_293837444315551_683820288_n

 

O ανώνυμος street artist έχει φιλοτεχνήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες διάφορα σημεία των Βρυξελλών, με λεπτομερείς απεικονίσεις, όχι μόνο ανδρικών αλλά και γυναικείων γεννητικών οργάνων. Πρώτο ήρθε το έργο με το πέος και ακολούθησαν και άλλα έργα με μια γυναίκα που αυνανίζεται, με ένα τεράστιο πρωκτό και άλλα απίστευτα πράγματα!

bxl1

bxl2

gdhjftg (1)

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα έργα είναι του Γάλλου street artist “Bonom”, ωστόσο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση του με αυτά τα murals.

Πάντως το δημοτικό συμβούλιο των Βρυξελλών αποφάσισε να ξεκινήσει η αφαίρεση των προβοκατόρικων mural, ενώ ένα από αυτά θα αντικατασταθεί με κάποιο άλλο που μάλλον δεν θα απεικονίζει ούτε πέη ούτε αιδοία.

 

Best of internet