Quantcast
THE STREAM

Τσατισμένος πελάτης, μπαίνει σε γαλλικό Apple Store, σπάει όλα τα iPhone, φεύγει κύριος (VIDEO)

Ή είχε iPhone και κάτι δεν πήγε καλά, ή είχε Samsung και είναι πολύ ευχαριστημένος


President Creed · 30 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίψαλα και χίλια κομμάτια έγιναν μπόλικα iPhones, κάμποσα iPad και κάτι mac Book, όταν ένας τύπος μπήκε σε ένα κατάστημα της Apple στη Γαλλία και άρχισε να τα πιάνει ένα-ένα και να τα βαράει με δύναμη πάνω στον πάγκο.

iphone1

 

Ο συγκεκριμένος τύπος, ο οποίος μάλλον έκρυβε μέσα του πολλή οργή προς τα iPhone, μπήκε στο κατάστημα φορώντας γυαλί ηλίου και σακίδιο πλάτης, ενώ κρατούσε στο χέρι του μια μεταλλική μπάλα με την οποία έσπαγε τις οθόνες των συσκευών.

Στο βίντεο φαίνεται να παίρνει μια-μια τις συσκευές και να τις σπάει με τη μεταλλική μπάλα που έχει μέσα στο χέρι του, την ίδια ώρα που πελάτες και υπάλληλοι απλά τον παρακολουθούν αποσβολωμένοι.

iphone2

Τελικά ένας σεκιουριτάς πήγε προς το μέρος του και τον ρώτησε τι ακριβώς κάνει, οπότε ο τύπος απλά έφυγε κύριος από το κατάστημα και ακόμη δεν είναι γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις ή που ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

iphone4

Οι πρώτες πληροφορίες για τα κίνητρα του βανδαλισμού απογοητεύουν λίγο, αφού όπως διαβάζουμε εδώ, φαίνεται ότι όλο αυτό έγινε επειδή ο συγκεκριμένος ήταν ένας πελάτης απογοητευμένος από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Apple και αποφάσισε να τα σπάσει όλα σαν διαμαρτυρία.

 

Best of internet