Quantcast
THE STREAM

Θεανώ Φωτίου: Μόνο το 25% των υπαλλήλων του υπουργείου είναι συνεργάσιμοι οι άλλοι με υπονομεύουν

Είναι ένα κράτος που καθόμαστε εμείς από πάνω και από κάτω μας υπονομεύει το σύμπαν


Τσαγκ · 28 Σεπτεμβρίου 2016

ImageHandler (3)

Σε συνέντευξη της σε τοπικό κανάλι, η Θεανώ Φωτίου σε ερώτηση που της έγινε για τους δημοσίους υπαλλήλους  που εργάζονται στα υπουργεία δήλωσε:

“Δεν κάνουν τίποτα και αυτό είναι μια άλλη ιστορία και θα τη συζητήσουμε και αυτή είναι η εμπειρία μου μέσα από το πώς δουλεύουν τα υπουργεία. Είναι ένα κράτος που καθόμαστε εμείς από πάνω και από κάτω μας υπονομεύει το σύμπαν. Μας υπονομεύουν. Αν δεν είχα εγώ νομικό σύμβουλο από το πρωί μέχρι το βράδυ με αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα ήταν να πάω φυλακή.

Το 25% του υπουργείου μου είναι νέα παιδιά και αυτά συνεργάζονται μαζί μας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεξιοί, ό,τι να’ ναι. Εμείς δεν ζητήσαμε πολιτικά φρονήματα αλλά είναι άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και μας βοηθάνε. Όχι με αυτοθυσία αλλά μας βοηθάνε. 25% είναι διευθυντικά στελέχη που μας υπονομεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στέλνουν εγκυκλίους και μετά λένε στα κανάλια ότι η άκαρδη Φωτίου έκοψε τα τάδε επιδόματα. Έχει στείλει ο διευθυντής μόνος του εγκύκλιο που κόβει το επίδομα. Τι να σας πρωτοπώ;”

Μετά την δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης , άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας, οι οποίοι προχώρησαν σε τρίωρη στάση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι κατηγορούν την Φωτίου, για αυταρχική συμπεριφορά, αναίτιες επιθέσεις, προσβολές και λασπολογία, ζητώντας της να μιλήσει με ανοιχτά και με ονόματα για το ποιοι την υπονομεύουν.

diadilsd1

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Μαστρογιαννόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ:

“Δεν δεχόμαστε την συλλήβδην απαξίωση των υπαλλήλων και του δυναμικού του υπουργείου και καλώ την κυρία Φωτίου να ανασκευάσει τις δηλώσεις της που θίγουν τους 1.100 εργαζομένους του υπουργείου”.

 

 

Best of internet