Quantcast
THE STREAM

Τσίπρας προς αστυνομικούς: “Αν θέλετε να συλλάβετε κάποιον, πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη”

Κάτω τα χέρια από το Γιώργο Χουλιαράκη


THE NEWSROOM · 18 Σεπτεμβρίου 2016

Λάδι στη φωτιά της κόντρας μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη έριξε σήμερα ο πρωθυπουργός από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ. Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες “απειλές” της συνδικαλιστικής ηγεσίας της αστυνομίας περί σύλληψης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει τα εξής:

Ακουγα τους επικεφαλής συνδικαλιστές της αστυνομίας να απευθύνονται στον Χουλιαράκη που ψάχνει να βρει λύση και να λένε ότι θα τον συλλάβουν. Θα τους πρότεινα αυτές τις ημέρες να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για να συλλάβουν κάποιον, όχι τον Χουλιαράκη.

Όλα ξεκίνησαν με τις αναφορές του Τσίπρα στις χθεσινές δηλώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, όπου έκανε λόγο για περικοπή 150 εκατομμυρίων ευρώ από τις αυξήσεις δημοσίων υπαλλήλων, πετώντας το μπαλάκι στις προηγούμενες κυβερνήσεις για τη σταδιακή μείωση των μισθών δασκάλων, γιατρών, νοσηλευτών και ενστόλων.

tsipras100.18.9.708

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν λακωνικός στην απάντησή του προς τις “απειλές” του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας πως αυτά είναι καλό να μη γίνονται στη Δημοκρατία.

Δεν είναι πολύ υγιές για τη Δημοκρατία ο πρωθυπουργός να αφήνει υπονοούμενα για τη σύλληψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μέτριο epic rap battle, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet