Quantcast
THE STREAM

Όλα τα λεφτά που χάνονται στη Σύρο μάλλον καταλήγουν σε έναν άνθρωπο που ζει ψήνοντας κάστανα

Που τα επιστρέφει στους ιδιοκτήτες τους


LUBEN CREW · 14 Σεπτεμβρίου 2016

Σύμφωνα με το τοπικό μεσό Κυκλάδες24, υπάρχει ένα άνθρωπος στη Σύρο στον οποίο καταλήγουν όλα τα χαμένα λεφτά, όπως στο Hitchhiker’s Guide to the Galaxy υπάρχει ένας πλανήτης στον οποίο καταλήγουν όλα τα χαμένα στιλό. Ο υπερτυχερός (;) αυτός άνθρωπος ονομάζεται Γιάννης Βέργος και τη βγάζει ψήνοντας καλαμπόκια και κάστανα.

bergos

Η τελευταία ανακάλυψη του κ. Βέργου ήταν μια τσάντα σε ένα πάρκινγκ στο Νησάκι, μέσα στην οποία βρήκε 3.450 ευρώ, ένα κινητό και ένα πορτοφόλι με κάρτες. Ο κ. Βέργος δεν τα κράτησε προφανώς, καθώς αρχικά περίμενε στο ίδιο σημείο μήπως βρεθεί ο κάτοχος, ο οποίος τελικά εμφανίστηκε λίγο πιο κάτω και μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι είναι δικιά του. Ο άνθρωπος που βρήκε τη χαμένη τσάντα την επέστρεψε χωρίς να δεχτεί λεφτά.

vergos_ioannis

Πέρα από αυτά τα ψιλά, ο συμπαθής καστανάς πριν λίγα χρόνια είχε βρει κι επιστρέψει το πορτοφόλι μιας φοιτήτριας που είχε μέσα 700 ευρώ. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Γιάννη Βεργό για την ανωτερότητά του. Σε κάθε περίπτωση, αν βρεθείτε ποτέ άφραγκοι και δεν αισθάνεστε ανώτεροι άνθρωποι μπορείτε να δοκιμάσετε να τον ακολουθήσετε μήπως και βρείτε εσείς τίποτε.

 

 

 

 

 

Best of internet