Quantcast
THE STREAM

Ούτε η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ δεν κατάφερε να σώσει από τον βανδαλισμό τα γραφεία του Σώρρα στην Τρίπολη

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν τα τρις του Αρτέμη ΔΗΑΔΩΣΤΑΙ!11!


Τσαγκ · 14 Σεπτεμβρίου 2016

tripoli4

Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στα γραφεία των Ε.ΣΥ που διατηρεί ο Αρτέμης Σώρρας στην Τρίπολη.

Οι άγνωστοι, έσπασαν τα τζάμια και πέταξαν κόκκινες μπογιές, στον “ιερο χωρο” των πιστων του Αρτέμη. Εκεί που  τα μέλη των Ε.ΣΥ συσκέπτονται για να δουν ποτε θα τους πληρώσει τα χρέη ο Σώρρας και τι ντόλτσε βίτα θα παίξει όταν με το καλό πλερώκει η NASA τα χρωστούμενα στον πνευματικό τους ταγό. Στα γραφεία των Ε.ΣΥ εκτός από το brainstorming των συμμετεχόντων στην οργάνωση, να σημειωθεί ότι μαζεύονται και οι μηνιαίες συνδρομές των μελών της.

tripoli2

tripoli3

H Ελλήνων Συνέλευση Τρίπολης με γραπτή της δήλωση (πράγμα που μας εξέπληξε για ευνοήτους λόγους) αναφέρει:

 

Η Ελλήνων Συνέλευσις καταγγέλλει το γεγονός , καταθέτοντας μήνυση στην ασφάλεια κατά  άγνωστων  , που με περίσσεια θρασύτητα και απρόκλητα δημιούργησαν υλικές ζημιές στα γραφεία μας .

Οι επιθέσεις έγιναν την εβδομάδα που η Ελλήνων Συνέλευσις ετοιμαζόταν να ξεκινήσει της μηνύσεις κατά των τραπεζών και της εφορίας, – για τη μη εκτέλεση των εντολών πληρωμής , για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους των πολιτών .

Εκείνο που ενοχλεί περισσότερο από όλα  , τους εγκάθετους είναι ότι οι Έλληνες ενώνονται, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα , χωρίς δόγμα , κάτω από μια ειρηνική και πολιτισμένη λύση για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας .

Η Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης καλεί όλους τους Έλληνες παγκοσμίως να ενωθούν και να βοηθήσουν υλικά και πνευματικά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την Απελευθέρωση της πατρίδας μας .

Γνώμη μας είναι ότι οι βάνδαλοι δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και πρόκειται για Ανθέλληνες ερπετόμορφους. Ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή 

Best of internet