Quantcast
THE STREAM

Κάμερα σε μένα: Η Χίλαρι Κλίντον είναι νεκρή και έχουν βάλει στη θέση της τη σωσία της (PHOTO)

Όλη η αλήθεια για την κυρία Χίλαρι


President Creed · 13 Σεπτεμβρίου 2016

Κάποιοι λένε πως η Κλίντον όχι απλά δεν είναι καλά στην υγεία της αλλά ίσως είναι και νεκρή…

Δίνουν και παίρνουν οι θεωρίες συνωμοσίας εν όψει προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Σε αντίθεση με τον Βλαδίμηρο Πούτιν που είναι αθάνατος και βολτάρει στον πλανήτη γη εδώ και αιώνες, αυτή τη φορά, ένθερμοι υποστηρικτές του Τραμπ ανέπτυξαν μια θεωρία, σύμφωνα με την οποία η Χίλαρι Κλίντον μας έχει αφήσει χρόνους και τη θέση της την έχει πάρει μια σωσίας της.

Πράγματι η Χίλαρι Κλίντον έχει μια σωσία, την ηθοποιό Τερέζα Μπαρνέλ, αλλά η όλη υπόθεση άρχισε να παίρνει τρομερές διαστάσεις συνωμοσιολογίας μετά το περιστατικό της λιποθυμίας της Χίλαρι σε μια εκδήλωση για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F206494%2FAP_16255613629233

Τότε η Χίλαρι έφυγε υποβασταζόμενη από σωματοφύλακες και γιατρούς όπου τη μετέφεραν στο διαμέρισμα της κόρης της που βρίσκεται δίπλα στο Ground Zero. Μετά από λίγη ώρα η Χίλαρι βγήκε από το σπίτι γελώντας και χαιρετώντας σα να μην είχε συμβεί τίποτα.Δεν ήθελαν και πολύ οι φανς του Τραμπ για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η Χίλαρι Κλίντον πέθανε και από το διαμέρισμα βγήκε η σωσίας της η Τερέζα Μπαρνέλ.

0912clintonbodydouble02

H Tερέζα Μπαρελ, η οποία σύμφωνα με τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ έχει αντικαταστήσει τη νεκρή Χίλαρι Κλίντον

Κάπως έτσι το #HillarysBodyDouble έγινε trending topic στο twitter, με αναλύσεις και φωτογραφίες που περιγράφουν αυτή τη θεωρία.

 

Αφού η κυρία Χίλλαρη ένιωθε τόσο έντονη αδιαθεσία, πως γίνεται να έγινε καλά τόσο σύντομα; Γιατί έχουν άλλο σχήμα οι λοβοί των ματιών της; Γιατί φαίνεται διαφορετική η μύτη της; Όλες οι απαντήσεις στο #HillarysBodyDouble , αγαπητοί φίλοι.

 

 

 

 

kamerasemena

Best of internet