Quantcast
THE STREAM

Καταιγίδα: Μεγάλη φυτεία χασίς βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο “Οn the rocks” που ανήκει στον Αντύπα

Είμαι στα High μου όταν σε έχω πλάι μου


THE NEWSROOM · 9 Σεπτεμβρίου 2016

xasis3

Ένα μικρο δασάκι από δενδρύλια που έφταναν μέχρι και τα 3,5 μέτρα ύψος, βρεθηκε μέσα στο νυχτερινό κέντρο ” On the Rocks ” το οποίο ανήκει στον γνωστό τραγουδιστή  Αντύπα (Μασλουμίδης). Συγκεκριμένα εκτός από τα 73 δενδρύλια που εντοπίστηκαν, βρεθηκε ειδικό σύστημα ποτίσματος, πολλά κινητά, σακουλάκια έτοιμα προς πώληση και ζυγαριές.

xasis_1

Η ασφάλεια παρακολουθούσε καιρό τον χώρο και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, κατάφερε να συλλάβει έναν 34χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φαίνεται ότι καλλιεργούσε τα δενδρύλια.

Ο ίδιος είχε σε δωματιάκι που εφάπτεται με το μαγαζί 3 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 11 κινητά και έναν μεγάλο σκύλο Dogo Argentino.

xasis1

Η αστυνομία εξετάζει αν ο Αντύπας είχε κάποια γνώση για το τι γινόταν στο μαγαζί του. Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις της γυναικάς του, σοκαρίστηκαν με την είδηση, δεν είχαν ιδέα για το τι συνέβαινε στο μαγαζί, καθώς είχαν να επισκεφτούν ένα χρόνο και συμπλήρωσε ότι το κέντρο είναι προς πώληση εδώ και 8 χρόνια. Τον συλληφθέντα τον γνώριζαν γιατί δούλευε στο μαγαζί σαν σερβιτόρος από αυτούς που νοίκιαζαν τον χώρο.

 

Best of internet