Quantcast
THE STREAM

H Θεσσαλονίκη απαντά στο τρολάρισμα της Αττικό Μετρό με γκράφιτι στο αθηναϊκό βαγόνι στη ΔΕΘ (PHOTO)

Πλέον η Θεσσαλονίκη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Αθήνα


President Creed · 9 Σεπτεμβρίου 2016

 

Στο τρολλάρισμα της ΑΤΤΙΚΟ Μετρό προς τον βασανισμένο λαό της συμπρωτεύουσας φαίνεται να απάντησαν επιτέλους οι Θεσσαλονικείς. Θυμίζουμε ότι η Αττικό Μετρό έφερε ένα βαγόνι του Μετρό της Αθήνας στη ΔΕΘ “με σκοπό να έρθουν πιο κοντά οι Θεσσαλονικείς με το μεταφορικό μέσο“.

metro_thessaloniki_deth-1024x576-768x432

Η Αττικό Μετρό δήλωσε ότι μέχρι το 2020 η Νύμφη του Θερμαϊκού θα έχει επιτέλους μετρό. Φυσικά για τους γκραφιτάδες της Θεσσαλονίκης η αναμονή μέχρι το 2020 θα ήταν τεράστια, οπότε αποφάσισαν να εισβάλλουν στο χώρο της ΔΕΘ πριν καν να γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης, προκειμένου να σημαδέψουν το Αθηνέζικο βαγόνι.

Όπως διαβάζουμε εδώ:

Οι πύλες της 81η ΔΕΘ, ανοίγουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, παρ’ όλα αυτά υπάρχει ισχυρή φύλαξη αυτές τις ημέρες στους χώρους της ΔΕΘ. Ωστόσο, άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και «τρύπωσαν» μέσα χωρίς να τους καταλάβει κανείς και έκαναν γράφιτι στο εκθεσιακό βαγόνι του Μετρό.

 

 

vagonimetro_01 vagonimetro_04

 

Φυσικά πρέπει να σας θυμίσουμε ότι δεν είναι αυτό το πρώτο περιστατικό με γκράφιτι στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αγαπητοί φίλοι, αλλά επικροτούμε την κίνηση, παρ’ όλα αυτά.

metrograf

Best of internet