Quantcast
THE STREAM

24χρονος στην Πάτρα έβγαλε μαχαίρι στον παγωτατζή επειδή δεν του άρεσε το παγωτό του

Λοιπόν παγωτατζή θα έχεις πολύ κακό πρόβλημα


President Creed · 7 Σεπτεμβρίου 2016

Όλοι έχουμε ζήσει την απογοήτευση να σου φέρνει ο ντελιβεράς το λάθος σουβλάκι, ή να πας να φας το cookie με τα κομμάτια σοκολάτας και τελικά να είναι με σταφίδα, αγαπητοί φίλοι, οπότε καταλαβαίνουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να το χάσει κανείς και να αρχίσει να makerossi.

 

ice cream

 

Κάτι τέτοιο πρέπει να έπαθε εχθές, Τρίτη, ένας 24χρονος ο οποίος ζήτησε ένα παγωτό σε ένα κατάστημα στην αγαπημένη μας Πάτρα, όμως κάτι πήγε μέτρια με τη γεύση της δεύτερης μπάλας παγωτού. Όπως είναι απόλυταφυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πελάτης εξαγριώθηκε, πέταξε ένα τασάκι στους υπαλλήλους, τους απείλησε με μαχαίρι, ζήτησε τα λεφτά του πίσω, μετά ζήτησε όλα τα λεφτά του ταμείου, μετά εντάξει-δεν τα πήρε και μετά έφυγε.

 

Όπως διαβάζουμε εδώ:

Όμως όπως ισχυρίστηκαν οι καταγγέλλοντες ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να αντιδρά για τη γεύση της δεύτερης μπάλας παγωτού, με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί και μάλιστα με μαχαίρι το οποίο φέρεται να βρήκε εντός του καταστήματος

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού τους ζήτησε τα χρήματα πίσω στη συνέχεια, πάντα με την απειλή του μαχαιριού τους ζήτησε και τις εισπράξεις χωρίς όμως να τις πάρει και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα πέταξε στον έναν από τους δύο, που εργάζονται ως υπάλληλοι στο κατάστημα, ένα τασάκι τραυματίζοντάς τον στο φρύδι.

Οι δύο καταγγέλλοντες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, εμφανίστηκαν σήμερα Τρίτη στην Ασφάλεια Πατρών και ανέφεραν το περιστατικό, και λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, απόπειρας ληστείας και πρόκλησης σωματικής βλάβης.

 

 

Σκληρός Καργιόλης

giphy

Best of internet