Quantcast
THE STREAM

Έρευνα λέει ότι οι δεξιοί κανουν καλύτερο σεξ και στη ΝΔ ανοίγουν σαμπάνιες

Και οι δεξιόχειρες κύριε;


Τσαγκ · 6 Σεπτεμβρίου 2016

samaras-sex

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού δεξιούς συμπολίτες μας είναι το συμπέρασμα άλλης μιας εξαιρετικά έγκυρης έρευνας. Στην πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξήγαγε η Yougov σε 19.000 πολίτες από την  Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία, οι δεξιοί ψηφοφόροι δηλώνουν περισσότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι σε σχέση με τους αριστερούς.

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ

sex

Και στις 5 ευρωπαϊκές χώρες όπου διεξήχθη η έρευνα, όσοι άνηκαν στην δεξιά πτέρυγα είχαν υψηλότερο επίπεδο σεξουαλικής ευχαρίστησης από ότι οι αριστεροί συμπολίτες τους, οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν ελαφρά χαμηλότερο επίπεδο σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Δυστυχώς στον τόπο μας δεν έχει διεξαχθεί προς το παρόν κάποια αντίστοιχη έρευνα, άλλα μπορούμε να πούμε ότι κάτι είχαμε ψιλιαστεί από τις κατά καιρούς εμφανίσεις των στελεχών της εγχώριας δεξιάς παράταξης.

 

Άλλωστε ποιός μπορεί να ξεχάσει το αισθαντικό βίντεο του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που μας ενημερώνει για την ώρα που γίνεται το καλύτερο σεξ;

 

Ή ποιόν δεν έχει στοιχειώσει η επιβεβαίωση του Άδωνι,  ότι παρά το καθιερωμένο του τουρ σε όλα τα τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά κανάλια της επικρατείας, είναι πάντα εκεί όταν τον καλεί το συζυγικό καθήκον;

adonis_sex

 

Ποιος χρειάζεται την πανευρωπαϊκή έρευνα όταν υπάρχουν αυτά τα ντοκουμέντα;

adonis_sex

Γενικά πάντως κάλο είναι να πειραματίζονται και οι δεξιόχειρες καμιά φορά με το αριστερό έτσι για την αλλαγή.

 

 

Best of internet