Quantcast
THE STREAM

ΣΟΚ: το ΠΑΣΟΚ ανοίγει το δρόμο για τη συμπόρευση του με το Ποτάμι ανήμερα της 3ης Σεπτεμβρίου

Σήκω Αντρέα για να δεις τα παιδιά της Αλλαγής


President Creed · 3 Σεπτεμβρίου 2016

genimata_theodorakis

Σε μια τόσο σημαντική ημέρα όπου κανονικά θα έπρεπε όλος ο τόπος να γιορτάζει, να είναι εθνική αργία και όλοι οι δρόμοι να είναι κλειστοί από λαοθάλασσα που θα γιορτάζει τα 42 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, διαβάζουμε εμβρόντητοι ότι σήμερα ανακοινώθηκε πως ανοίγει τελικά ο δρόμος για τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ. Δεν ξέρουμε εάν το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να διατηρήσει το ιστορικό brand μετά τη συνεργασία των τιτάνων η οποία θα δημιουργήσει μια κεντρώα παράταξη κωλοσιαίων διαστάσεων που φιλοδοξεί να γίνει η τρίτη δύναμη στο κοινοβούλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΣΟΚ ανοίγει δρόμους αγαπητοί φίλοι, αλλά τέτοιους δρόμους; Το απελπισμένο κάλεσμα της Φώφης προς τον Πεμπτουσιωτή του Κώστα Σημίτη (σ.σ. Σταύρο Θεοδωράκη) μας κάνει να αναπολούμε τις παλιές ένδοξες ημέρες του Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ.

Screen Shot 2016-09-03 at 4.32.40 PM

Όπως διαβάζουμε εδώ:

Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καθώς στην χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ προέκυψε σύμπτωση σε σχεδόν όλα τα σημεία.

Οι Χρ. Πρωτόπαπας και Δ. Τσιόδρας και Π.Αβραμίδης συμφώνησαν εντός του επόμενου τριμήνου και μέχρι το τέλος του χρόνου να εκλεγεί με ανοιχτή ψηφοφορία νέα ηγεσία.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα στις αρχές του 2017. Τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες για την ψηφοφορία του νέου αρχηγού πρόκειται να συζητηθούν σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών εντός των επόμενων εβδομάδων και εφόσον καταλήξουν, θα ορισθεί το ραντεβού της Φ. Γεννηματά και του Στ. Θεοδωράκη για να επικυρώσουν τα συμφωνηθέντα.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ, στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται στα όρια της υπομονής τους λόγω της διαρκούς αναβλητικότητας που επιδεικνύει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος την Τετάρτη άφησε να διαρρεύσει ότι απορρίπτει τα πιεστικά χρονοδιαγράμματα επί των διαδικαστικών και τα «τελεσίγραφα» της πλευράς του ΠΑΣΟΚ. Αντί να λέει και ευχαριστώ δηλαδής.

Best of internet