Quantcast
THE STREAM

Καλοφάγωτη: To reality των τηλεοπτικών αδειών έβγαλε τον πρώτο τυχερό νικητή

Αλλά δε μας λένε ακόμη ποιος είναι έτσι για το σασπένς


THE NEWSROOM · 30 Αυγούστου 2016

Όπως αναφέρεται, οριστικοποιήθηκε πριν κάποια ώρα η πρώτη τηλεοπτική άδεια, μάλλον η πρώτη σοβαρή εξέλιξη της διαδικασίας που έχει ξεκινήσει από πρωί πρωί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες προφανώς) οι 7 υποψήφιοι που έμειναν και η ειδική επιτροπή συμφώνησαν να συνεχίσουν χωρίς διάλειμμα, με σκοπό μέχρι σήμερα το βράδυ να έχει κλειδώσει η δεύτερη και μέχρι αύριο το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, κανένας δεν ξέρει ακόμη ποιος πήρε την πρώτη άδεια και γλίτωσε το να περιμένει μέχρι αύριο το βράδυ, ούτε προφανώς με τι όρους πήρε την πρώτη άδεια. Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν με συγκεκριμένη ανακοίνωση της κυβέρνησης όταν η διαδικασία λήξει, καθώς έχει επιβληθεί σκληρή μυστικότητα.

img_151914725385141472541611

Όλα αυτά θα ανακοινωθούν με μια συνολική κυβερνητική ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και αρθούν οι αυστηρές ρήτρες εμπιστευτικότητας που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα το πρωί.

Από τις οκτώ υποψηφίες εταιρείες, οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία) ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις καθοδηγούνται από τους Γενικούς Διευθυντές τους (Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Πάροχο, Κάρολος Αλκαλάι για το STAR, Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΪ και Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον ALPHA).

Best of internet