Quantcast
THE STREAM

13 στιγμιότυπα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που ξεκίνησε σήμερα το πρωί (PHOTOS)

Στρωματσάδα θα την πέσουν Μαρινάκης και Σαββίδης


LUBEN CREW · 30 Αυγούστου 2016

Με βαλίτσες και sleeping bags προσήλθαν στο κτήριο της στη ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας οι εκπρόσωποι των καναλιών που διεκδικούν 1 από τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Το event ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 το πρωί και προβλέπεται οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους να κάτσουν μέσα στο κτήριο για sleep over.

Δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν πατατάκια, ποπκορν, ποτά κλπ, ή αν θα κάνουν κάποιο μαραθώνιο με συγκινητικές στιγμές από την ιδιωτική τηλεόραση, αλλά η διαδικασία της δημοπρασίας προβλέπεται να κρατήσει μέχρι την Πέμπτη το πρωί.

adeies-alkai_star

Πρώτος στο gathering του fellowship of tv κατέφθασε στις 07:15 ο εκπρόσωπος του Star Κάρολος Αλκαλάι με υπερμέγεθες νεσεσέρι με τα απαραίτητα για τον τηλεμαραθώνιο αδειών.

Κι άλλες αφίξεις με βαλίτσες.

kalogritsas_1

Στη συνέχεια κατέφτασε ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.). Ο Καλογρίτσας μάλιστα υπέβαλλε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή για την αίτηση άδειας, ωστόσο η επιτροπή τελικά έκανε δεκτή την εγγυητική επιστολή.


marinakis

image.ashx

Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης έφτασε αμέσως μετά τον Καλογρίτσα και από το βλέμμα του φαίνεται αποφασισμένος να κάνει αυτό το sleep over αξέχαστο στους υπόλοιπους διεκδικητές των αδειών.

Φανερά ενθουσιασμένος για τη διαδικασία κατεύθασε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΙ, Κώστας Κιμπουρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για “Μπούλιινγκ της Κυβέρνησης προς τα κανάλια”.

Αμέσως μετά κατέφτασε ο εκπρόσωπος του Alpha Δημήτρης Φουρλεμάδης δηλώνοντας «είμαι αισιόδοξος, η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και είναι και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές». Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, στενός συνεργάτης του αείμνηστου Χριστόδουλου την άνοιξη είχε πάει στον εισαγγελέα για κατάχραση 5,6 εκατ. ευρώ μέσω της ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Αποστολή”.

ImageHandler.ashx
Μάλιστα είναι τόσο άχαστο το event στη ΓΓ Ενημέρωσης & Επικ/νίας, που ένα μέρος της επιτροπής έφτασε από το Ερρίκος Ντυνάν όπου νοσηλευόταν με Ασθενοφόρο στο κτήριο προκειμένου να παραστεί στο διαγωνισμό.


ant1liarelis1liarelis

Αμέσω μετά έφτασε ο Στρατής Λιαρέλλης, ο οποίος μαζί με τον Θεόδωρο Κυριακού εκπροσωπεί τον ΑΝΤ1. Με μικρό και βολικό βαλιτσάκι, με στρώμα βιολογικό και άνετα ρούχα, μάλλον βιαζόταν να προλάβει θέση στο ανοιχτό κατάστρωμα για να βρει καβάτζα για να κοιμηθεί.

ivansavvidis

Ο μοναδικός διεκδικητής τηλεοπτικής άδειας που απεικονίζεται σε αγιογραφία κατέφτασε αμέσως μετά τους επροσώπους του ΑΝΤ1. Ο Ιβάν ο Σαββίδης εκπροσωπεί την DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED.

valitsoules

Με τις μπόλικες χειραποσκευές μπαίνουν και οι τελευταίοι μέσα στο κτήριο.

ασθεν

Γύρω στη μια η ώρα ασθενοφόρο από το Ερρίκος Ντυνάν μπήκε στον προαύλιο χώρο της ΓΓΕΕ ώστε να παραλάβει το μέλος ης επιτροπής που προφανώς υποτροπίασε με τα όσα συνέβαιναν μέσα στο κτήριο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν αντικαταστάθηκε από κάποιον άλλον, εάν η διαδικσία συνεχίζει κανονικά ή εάν ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του διαγωνισμού.

Θυμίζουμε ότι στη διαδικασία δεν συμμετέχει το ΜΕΓΚΑ επειδή όλες οι κοινωνικές ομάδες συμφωνούν ότι δεν έχει φορολογική ενημερώτητα, ενώ τελικά δεν συμμετέχει ούτε το Ε, επειδή υπέβαλλε λανθασμένα έγγραφα.

Εξυπακούεται ότι είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι για τον αποκλεισμό του ETV από τον διαγωνισμό, μιας και ευελπιστούσαμε να στείλουν ως εκπρόσωπο στις διαπραγματεύσεις το Μένιο Φουρθιώτη.

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι παρ’ ό,τι το sleep over ήταν εμπνεύσεως του Νίκου Παππά, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να εισέλθει στο χώρο που θα γίνει όλη η φασούλα.

ATX_Billy

Best of internet