Quantcast
THE STREAM

Ο Μπαρμπαρούσης και το σόι του έστειλαν έναν αστυνομικό στο νοσοκομείο για μια αντικανονική προσπέραση

Αυτή τη στιγμή κρύβονται για να αποφύγουν το αυτόφωρο


THE NEWSROOM · 23 Αυγούστου 2016

Τραμπουκισμός μεταξύ Χρυσαυγιτών και αστυνομικού κάτι σαν ενδοοικογενειακή βία δηλαδή παρατηρήθηκε εχθές στην περιοχή του Αγρινίου. Για να ακούτε Αγρίνιο και Χρυσή Αυγή πολύ σωστά συμπεραίνετε ότι ο γραφικός βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 26χρονου αστυνομικού με αφορμή μια αντικανονική προσπέραση.

μπαρμπα

Η ιστορία ξεκίνησε εχθές τα ξημερώματα, στο Ξηρόμερο Αγρινίου, όταν ο 26χρονος ξάδερφος του Μπαρμπαρούση, ως χρυσαυγίτης ιππότης της ασφάλτου προσπέρασε αντικανονικά τον 26χρονο αστυνομικό με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα πρώτα καντήλια.

Αν και το φραστικό επεισόδιο είχε λήξει, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Μπαρμπαρούσης μαζί με τον πατέρα του, τον 26χρονο ξάδερφό του και άλλους δύο συνεργούς, βρήκαν τον αστυνομικό στο καφενείο του χωριού του που έπινε τον καφέ του, και τον σαπάκιασαν στο ξύλο με σιδηρολοστούς και σιδηρογροθιές.

Όπως διαβάζουμε εδώ:

Σήμερα και λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο βουλευτής, μαζί με τον ξάδερφό του, τον πατέρα του και δύο αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους, μετέβησαν με δύο αυτοκίνητα στο καφενείο του χωριού Φυτείες Ξηρόμερου Αγρινίου, όπου έπινε στην αυλή του καφενείου τον καφέ του ο νεαρός αστυνομικός, όντας εκτός Υπηρεσίας, καθώς εκεί είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του και πραγματοποιούσε τις διακοπές του εκεί, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Οι πέντε δράστες κρατώντας σιδηρολοστούς και φορώντας σιδηρογροθιές επιτέθηκαν στους θαμώνες και τραυμάτισαν με συνεχή χτυπήματα τον νεαρό αστυνομικό και έναν ακόμη θαμώνα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και πάλι στα δύο οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή με αυτά.

Τελικά ο αστυνομικός, ο αδερφός του και ένας ακόμη θαμώνας χρειάστηκε να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Από τους 5 καταζητούμενους, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είναι ο μόνος που γλιτώνει το αυτόφορο, μιας και είναι βουλευτής οπότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία άρσης της ασυλίας του μέσω της Βουλής.

 

 

Best of internet